Home Greek News Το Ισραήλ, ο ISIS και το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ! • Πρώην επικεφαλής της Μοσάντ υπερ ISIS & Αλ Κάιντα!

Το Ισραήλ, ο ISIS και το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ! • Πρώην επικεφαλής της Μοσάντ υπερ ISIS & Αλ Κάιντα!

by _
0 comment 130 views

Το Ισραήλ, ο ISIS και το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ! • O o πρώην επικεφαλής της Μοσάντ Efraim Halevy υπερ ISIS & Αλ Κάιντα! Έχουμε κι άλλους Ισραηλινούς αξιοματούχους καθώς και υποστηρικτές του Ισραήλ που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα για τους αρχι-τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους….ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!…

Ο Λευκός Οίκος [της ανοχής]: «Τους μαχητές της Αλ Κάιντα, μην τους λέμε πια «τρομοκράτες», αλλά…μετριοπαθείς μαχητές της ελευθερίας»…

Η Συριακή κυβέρνηση: Η αεροπορία της Αλ Κάιντα ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….

Και ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: ΓΙΑΤΙ ούτε ο ΙΣΙΣ ούτε η Αλ Κάιντα δεν κάνουν ποτέ επίθεση στο «αγαπημένο» μας Ισραήλ???  Εεεεεεε??? Εγώ έχω ένα…ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ…..

Ανακοίνωση: Συντονιστείτε όλοι αύριο (το Σάββατο) στο πρόγραμμα «Κώδικα Μυστηρίων» με τον κ Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV στις 11.30 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) όπου θα έχει καλεσμένο τον υποφαινόμενο! Θα μιλήσουμε για όλα όσα έχουν συμβεί στη Συρία μέχρι τώρα και…ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…. ???

 

Δείτε πρώτα το ακόλουθο κλιπ!!!…..

https://www.facebook.com/GreekBurger/videos/546875365506048/

 

 

Τον περασμένο Ιαν. του 2016, το μεγάλο αμερικανικό περιοδικό Newsweek δημοσίευσε την ακόλουθη σοκαριστική αποκάλυψη που έρχεται να προστεθεί στις ήδη πάρα πολλές παραδοχές Ισραηλινών αξιοματούχων, ότι, και ο ΙΣΙΣ και η Αλ Κάιντα είναι…ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…!!!….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.49, 21 Απριλ. 2017 | JohnKountouris.com

Το Newsweek γράφει στις 20 Ιαν. του 2016 τα εξής:

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μόσχε Γιαάλον δήλωσε την Τρίτη ότι εάν έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του ISIS και του Ιράν στα σύνορα της χώρας, θα επέλεγε τον “ISIS κάθε φορά.”

Σε σχόλια που έγιναν στο συνέδριο του Ινστιτούτου Σπουδών Εθνικής Ασφάλειας (INSS) στο Τελ Αβίβ, ο Yaalon δήλωσε ότι, αν πέσει το καθεστώς του Συριακού Προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ, θα προτιμούσε τη μαχητική ομάδα να ελέγχει το έδαφος στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ παρά έναν ιρανό πληρεξούσιο, όπως το λιβανέζικο σιιτικό μαχητικό κόμμα Χεζμπολάχ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.newsweek.com/israeli-defense-minister-i-prefer-isis-iran-our-borders-417726

Τώρα, στο ακόλουθο κλιπ ακούμε τον πρώην διευθυντή της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΑΝΤ Efraim Halevy να ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ στο κανάλι Αλ Τζαζίρα πως το Ισραήλ βοηθάει και τον ΙΣΙΣ και την Αλ Κάιντα στη Συρία, αλλά ΟΧΙ τη…ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ!!!  Και στο τέλος  λέει πως δεν έχει κάνει επίθεση ποτέ στο Ισραήλ η…ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ.  ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!  ΣΩΣΤΟΣ!!!…και ούτε ο…ΙΣΙΣ εδώ που τα λέμε!!!

Στο δεύτερο κομμάτι του ίδιου βίντεο βλέπουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ που μας παρείχε τηλεοπτικό συνεργείο της μεγάλης βρετανικής εφημερίδος «The Daily Mail» από τα σύνορα Ισραήλ-Συρία όπου παρατηρούμε ΜΕ ΤΡΟΜΟ τους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ...!!!!!!!!!!!!!……

https://www.youtube.com/watch?v=yuU_KY_4vz8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr