Home Greek News Σπούτνικ: Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Quneitra !!!

Σπούτνικ: Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Quneitra !!!

by _
0 comment 137 views

Σπούτνικ: Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Quneitra !!!

-απο το Sputnik | 21:21 21.04.2017 (ανανεώθηκε 02:11 22.04.2017) • μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» | Λος Άντζελες | 21 Απριλ. 2017 | 19.36μμ

Η ισραηλινή αεροπορία προχώρησε σε πυραυλική επίθεση στις θέσεις του Συριακού Στρατού στην επαρχία Quneitra που συνορεύει με τα Ισραηλινά ελεγχόμενα Golan Heights (Ύψη Γκολάν), δήλωσε στο Sputnik μια συριακή στρατιωτική πηγή…

«Εχθρικά πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ εξαπέλυσαν δύο πυραύλους από τα κατεχόμενα [Υψώματα του Γκολάν] στις 18:45 [τοπικής ώρας] σε μια από τις θέσεις του στρατού μας. Αυτό προκάλεσε υλικές ζημιές,» είπε η πηγή στο Σπούτνικ.

Σύμφωνα με την πηγή, η επίθεσις επραγματοποιήθηκε όταν ο συριακός στρατός απέκρουε μια επίθεση των τρομοκρατών στην πόλη Quneitra.

“Αυτές οι ενέργειες δεν θα σταματήσουν τον αγώνα των ενόπλων δυνάμεών μας εναντίον τρομοκρατικών ομάδων που είναι με το μέρος του Ισραήλ“, πρόσθεσε η πηγή.

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός Στρατός ανέφερε (πατήστε εδώ) ότι ένα βλήμα εκτοξεύθηκε από το συριακό έδαφος και έπεσε στο ισραηλινό-ελεγχόμενο τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν, αλλά δεν προκάλεσε τραυματισμούς. Ο ισραηλινός στρατός δεν διευκρίνισε αν ο βομβαρδισμός από το συριακό έδαφος ήταν σκόπιμος ή εάν υπήρξε μια τυχαία υπερπτώση ενος βλήματος ή εάν υπήξαν νάρκες μέσω μιας διαχωριστικής γραμμής. Τα στρατεύματα ψάχνουν στην περιοχή.

Τον Νοέμβριο, οι IDF (Ισραηλινός στρατός) είπε πως ένας πύραυλος πιστεύεται ότι εξτοξεύτηκε από τη Συρία, έπληξε τα ισραηλινά ελεγχόμενα βόρεια Ύψη του Γκολάν χωρίς να προκαλέσει θύματα. Ο Ισραηλινός Στρατός απάντησε με πύρ-αντίποινα.

Το Ισραήλ κατέλαβε τα Υψώματα του Γκολάν στο 1967 κατά τον Εξαήμερο Πόλεμο με τη Συρία και προσάρτησε το έδαφος το 1981. Η διεθνής κοινότητα δεν έχει αναγνωρίσει την ισραηλινή προσάρτηση.

Πηγή: https://sputniknews.com/middleeast/201704211052869570-israel-warplanes-syria-army/

Δείτε επίσης…

https://sputniknews.com/middleeast/20…
https://www.usatoday.com/story/news/w…
https://sputniknews.com/military/2017…
https://already-happened.com/2017/04/…
https://twitter.com/M3t4_tr0n/status/…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr