Home Greek News «ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ»! ΆΓΡΙΟ ΚΑΨΟΝΙ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΕ ΒΕΡΥΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ! ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ «ΚΡΑΝΑ» Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΗΡΕΣ!

«ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ»! ΆΓΡΙΟ ΚΑΨΟΝΙ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΕ ΒΕΡΥΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ! ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ «ΚΡΑΝΑ» Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΗΡΕΣ!

by _
0 comment 160 views

«ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ»! ΆΓΡΙΟ ΚΑΨΟΝΙ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΕ ΒΕΡΥΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ! ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ «ΚΡΑΝΑ» Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΗΡΕΣ! «ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ…ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια κόντρα στην Ελληνική Τηλεόραση για τις Χήρες!

Όλα ξεκίνησαν από τις απαράδεκτες και χυδαίες δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου για τις συντάξεις των χήρων!
Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε πει για αυτό…

Χτες και με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου μας στο Σαραντάπορο ο παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του αρτ, αλλά και πιλότος στην αεροπορία στου στρατού Αντώνης Μυλωνάκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του δημοσιογράφου του καναλιού του Δημήτρη Κοντομηνά!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 14:47

https://www.youtube.com/watch?v=9vzMLSwqA84

http://kwloxaneio.gr/tha-sou-kopso-tin-glossa-agrio-kapsoni-mylonaki-se-verykio-gia-tis-chires-ta-pire-stin-krana-o-syntagmatarchis-ton-zourlostratigo-pou-evrise-chydea-tis-ellinides-chires/#

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr