Home Greek News ΣΟΚ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ Ο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» της ΦΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΛΙΜΠ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΦΩΤΟ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΣΟΚ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ Ο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» της ΦΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΛΙΜΠ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΦΩΤΟ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

by _
0 comment 250 views

(Ψεύτικη φωτογραφία) Ο Abd Alkader Habak τρέχει προς ασθενοφόρο με ένα πληγωμένο παιδί στις αγκάλες του μετά από μια βομβιστική επίθεση το Σάββατο στη Συρία.

ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΜΙΚΡΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΥ ΣΥΡΙΑ O «κύριος» Abd Alkader Habak ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΑ, ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ…ΑΛ ΚΆΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ…ΣΤΗΣΙΜΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ…!!!…

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ….ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΑΝΤ…!!!

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ο…ΠΟΥΤΙΝ….

καὶ οὐ θαυμαστὸν· αὐτὸς γὰρ ὁ σατανᾶς μετασχηματίζεται εἰς ἄγγελον φωτός.

Το Ακόλουθο άθρρο είναι του κορυφαίου σάιτ VeteransToday.com που είναι πρώτο στην συλλογή πληροφοριών απο τις πιο ταραγμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, ιδιαίτερα της Συρίας…

-Από τον κ Gordon Duff, Αρχισυντάκτη του VeteransToday.com, 17 Απριλίου, 2017 | μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάννη Κουντούρη απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», 18 Απριλ. 2017, 22.28 ώρα Λος Άντελες

Ο φωτογράφος Abd Alkader Habak αποκαλεί τον εαυτό του «αντι-Άσαντ» ακτιβιστή.   Εργάζεται σε περιοχές που ελέγχονται από την Αλ Κάιντα και παράγει φωτογραφίες, που χρησιμοποιούνται για «ψεύτικες ειδήσεις» (fake news), των θυμάτων βομβαρδισμών των «Ρώσων» και άλλων μικρών ολοκαυτωμάτων οργανώνουν για το δυτικό κοινό… 

Αυτό πρόκειται για το πιο άρρωστο είδους τρομοκρατικής επίθεσης «ψεύτικη σημαία» (είναι στημμένη δηλ. απο πλευράς της Αντιπολίτευσης σε συνεργασία με της ΗΠΑ, το Ισραήλ και άλλους συμμάχους τους καθώς και τα ΜΜΕ με ύπαρκτα όμως θύματα!)

Συνεργάζεται στενά με τον παραγωγό του CNN που ονομάζεται Waffa Ο Munayyer, που ξέρουμε ότι είναι ένας αξιωματικός της ισραηλινής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών.

Τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους με τις οικογένειές τους, ετρέποντο εις φυγήν από εκείνους για τους οποίους δουλεύει ο…Habak!!!   ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.   Ήταν εκεί για να λάβει μέρος σε αυτό.   Είναι ο ίδιος ο Habak και οι φίλοι του που ρίχνουν βόμες σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους από το 2014, τους έκοψαν τις προμήθειες τροφίμων και νερού, και προκάλεσαν μεγάλη δυστυχία για τη ζωή τους, επειδή συνέχισαν να αντιστέκονται σε οποιαδήποτε μορφή τυρρανίας!

Το CNN παραλείπει –εσκεμμένα- αυτό το μέρος της ιστορίας, αλλ’όχι εμείς

Τον βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία να τρέχει με ένα παιδί, που ταυτοποιείται στο παρακάτω άρθρο CNN ως ένα νεκρό παιδί.   Το πρόβλημα είναι ότι, ο Habak λειτουργεί για τους ανθρώπους που ΣΚΟΤΩΣΑΝ το παιδί• πρόκειται για έναν πληρωμένο προπαγανδιστή για την προμοκρατική ομάδα Jabat al Nusra που μόλις είχε ανατινάξει το λεωφορείο!!!   Τον έφεραν εκεί μαζί με τους ίδιους τους ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ που δεν μπορούσαν να αντισταθούν ένα τελευταίο ξέσπασμα οργής τρομοκρατίας, και αυτή τη φορά σύροντας έξω ένα από τα πτώματα των θυμάτων τους από τα συντρίμμια και βεβηλώνοντάς το για σκοπούς προπαγάνδας, κάτι το οποίο πράττουν συνέχεια στη Συρία.

Κοιτάξε να δείτε, τον Habak τον ξέρουμε πολύ καλά. Έχουμε ακολουθήσει το έργο του και αυτό του δικτύου των φίλων του, μερικών εκ των οποίων είναι εκπαιδευμένοι απο τους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ κι άλλοι πληρώνονται από το Κατάρ / al Jazeera, κάποιοι πληρώνονται από το MI6 και την CIA–και μιλάω σε αυτήν την περίπτωση για τα…ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ.

Κάθε βόμβα που χτυπά ένα κέντρο διοίκησης της Αλ Κάιντα απεικονίζεται από τον Habak ωσάν να χτυπάει ένα σχολείο ή ορφανοτροφείο.   Έχουμε επιβεβαιώσεις ότι, προκειμένου να πάρουν αναγκαίες φωτογραφίες, η Αλ Κάιντα θα προβεί σε ΣΦΑΓΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ και μετά ρίχνουν γύρω-γύρω τα πτώματά τους και έχουμε επίσης επιβεβαιώσεις ότι αυτό γίνεται με την πλήρη συνεργασία των φωτογράφων που εργάζονται με ασφάλεια στην περιοχή τους.   Κάθε πραγματικός ανεξάρτητος δημοσιογράφος που θα πλησίαζε κοντά στην Αλ Κάιντα θα αποκεφαλιζόταν αμέσως, ας είμαστε σαφείς ως προς αυτό.   Αυτοί που εργάζονται μαζί τους είναι αλ Κάιντα.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν δύο μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, μια πολύ πραγματική, ένα κομβόι γεμάτο με οικογένειες ανατινάχθηκε στο δρόμο για το Χαλέπι, Σύριοι πιστοί στον πρόεδρο Άσαντ που ξέφευγαν χρόνια της περικύκλωσης από τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα που λαμβάνουν υποστήριξη από τις ΗΠΑ. 68 παιδιά έχασαν τη ζωή τους εκεί καθώς μια βόμβα αυτοκίνητου αυτοκτονία πυροδοτήθηκε κοντά σε ένα μέλος της al Nusra.   Η άλλη επίθεση, σύμφωνα με τον, μεταξύ πολλών άλλων, Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, οργανώθηκε από φωτογράφους «ψεύτικων ειδήσεων», όπως ο Abd Alkader Habak, ο οποίος φαίνεται παραπάνω σε αυτό που θεωρούμε ότι είναι μια φωτογραφία ψεύτικης είδησης.   Οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους δικούς μας φωτογράφους και θα είναι πραγματικά ενοχλητικές.  Αυτές δεν είναι προϊόντα απομίμησης του CNN: 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ!….

Επίσης….

Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνι: Κατηγορείται από τη σουηδική ιατρική ομάδα για την προώθηση βίντεο δολοφονιών παιδιών!  Μια σαφής απόδειξη για αυτό είναι το γεγονός ότι υποστηρίζει ο ίδιος τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ που λέγονται τα…«ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»…!!!…

Λάβετε υπόψη ότι σε καμία περίπτωση ούτε ο Λευκός Οίκος ούτε οποιοδήποτε δυτικό μέσο μαζικής ενημέρωσης έχουν παραδεχτεί την υπάρχουσα δημόσια αντιπαράθεση σχετικά με τα Λευκά Κράνη, που ισχυριζόμαστε εμείς ότι αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων προπαγάνδας της Αλ Κάιντα. Ούτε υπάρχει κάποια αναφορά από τα δεκάδες αποδεδειγμένα επιθέσεις αερίου από την FSA και τον ISIS και την al Nusra που έχουν «ξεχαστεί» ξαφνικά σαν δια μαγείας…

Τα Λευκά Κράνη μία δήθεν ανεξάρτητη ΜΚΟ δέχεται μέχρι και $100 εκατ. από τη CIA και το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτι το οποίο λέγεται χρηματοδότηση…«ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΡΓΩΝ». Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ μικρών παιδιών είναι ο τρόπος λειτουργίας τους για ένα τέτοιο …«επάγγελμα». Κοινή έδρα έχουν μαζί με την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (MIT) στη πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. Αυτή η οργάνωση έχει να κάνει πιο πολύ με τάγματα…ΘΑΝΑΤΟΥ παρά με απλή «ΜΚΟ».

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.veteranstoday.com/2017/04/17/busted-idlib-gas-attack-fakers-murder-68-kids-in-bus-slaughter/

Ιδού οι αποδείξεις για το γεγονός πως ακόμη κι ο «κύριος» Τζόρτζ Κλούνι είναι…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ…!!!…

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΓΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΆΣΑΝΤ!!!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ: ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ “ΘΥΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΆΣΑΝΤ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΤΡΑΜΠ!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ: ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ “ΘΥΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΆΣΑΝΤ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΤΡΑΜΠ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr