Home Greek News Ρωσικές και συριακές μυστικές υπηρεσίες αιχαμλώτισαν τον χαλίφη Bakr al-Baghdadi στη Β Συρία!!!

Ρωσικές και συριακές μυστικές υπηρεσίες αιχαμλώτισαν τον χαλίφη Bakr al-Baghdadi στη Β Συρία!!!

by _
0 comment 163 views

Ρωσικές και συριακές μυστικές υπηρεσίες αιχαμλώτισαν τον χαλίφη Bakr al-Baghdadi στη Β Συρία.Ο ΓΓ Διέυθυνσης της ΕΕ για Ασφάλεια επιβεαιώνει ότι δέχθηκε συγκεκριμένες πληροφορίες για τη σύλληψή του….

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/667048410167884/

Αιχμαλωτίστηκε ο αρχηγός της (Isis) του Ισλαμικού Κράτους ο Abu Bakr al-Baghdadi, σε μια επιχείρηση συντονισμένη ρωσικών και συριακών αρχών σε πόλη στο Βορρά της Συρία  καθώς αυτός είχε εγκαταλείψει τη Μοσούλη στις 2 Απρίλη . Αυτό « ανακοινώνεται σήμερα από ένα ιρακινό site που σχετίζεται με τις σιίτικες πολιτοφυλακές ».

Σήμερα το ιρακινό  site EHS δια του υπευθύνου του των μίντια τον Abu Saeed Heitham, ανέφερε ότι ο ΓΓ του European Department for Security δήλωσε ότι « το γραφείο του δέχθηκε συγκεκριμένες πληροφορίες που αναφέρουν την αιχμαλωσία του αρχηγού της οργάνωσης  Daesh του Abou Bakr al Baghdadi στο Β της Συρίας σε επιχείρηση συντονισμένη των μυστικών υπηρεσιών Ρωσίας Συρίας ».

Ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Τμήματος Ασφάλειας και Πληροφοριών ο Haissam Bou Said δήλωσε ότι συνελήφθηκε στη Β Συρία ο χαλίφης από ρωσικές και συριακές υπηρεσίες.

dimpenews.com

Ρωσικές και συριακές μυστικές υπηρεσίες αιχμαλώτισαν τον χαλίφη Bakr al-Baghdadi στη Β Συρία;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr