Home Greek News Κορόιδα Υπάρχουν… Δείτε Πόσα Εκατομμύρια Βρήκε Η Αστυνομία Σε Διαμέρισμα Από Απάτη Με E-Mails

Κορόιδα Υπάρχουν… Δείτε Πόσα Εκατομμύρια Βρήκε Η Αστυνομία Σε Διαμέρισμα Από Απάτη Με E-Mails

by _
0 comment 137 views

 

Σύμφωνα μάλιστα με τον νέο νόμο που ψήφισε η Νιγηρία τον Δεκέμβριο, ο πληροφοριοδότης θα πάρει 2,5-5% από τα κατασχεθέντα εκατομμύρια!

Η Υπηρεσία Οικονομικών Εγκλημάτων της Νιγηρίας ανέβασε περιχαρής στο Facebook ένα post με το τελευταίο αποφασιστικό της χτύπημα στο οργανωμένο έγκλημα.

«Η επιχείρηση ακολούθησε την εμπιστευτική πληροφορία που έδωσε άντρας στην Υπηρεσία του Λάγος σήμερα το πρωί αναφορικά με την ύποπτη μεταφορά τσαντών από και προς ένα συγκεκριμένο διαμέρισμα του κτιρίου», έγραφε το κατατοπιστικό post.

Στην έφοδο που πραγματοποίησε η αστυνομία της πόλης ανασύρθηκαν λοιπόν από το διαμέρισμα 43 εκατ. δολάρια ΗΠΑ, 23,2 εκατ. νάιρα Νιγηρίας (αξίας 75.000 δολαρίων) αλλά και 27.800 στερλίνες.

Πολλοί υπέδειξαν ξανά τις κομπίνες με τα emails (419 scams, αποκαλούνται διεθνώς) που αποστέλλονται μαζικά από τη Νιγηρία, μιλώντας για εκατομμύρια που συσσωρεύονται εξαπατώντας πολίτες της Δύσης.

Σύμφωνα μάλιστα με τον νέο νόμο που ψήφισε η Νιγηρία τον Δεκέμβριο, ο πληροφοριοδότης θα πάρει 2,5-5% από τα κατασχεθέντα εκατομμύρια!

Πηγή:

http://mati-grnews.blogspot.gr/2017/04/e-mails.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr