Ρωσικές και συριακές μυστικές υπηρεσίες αιχαμλώτισαν τον χαλίφη Bakr al-Baghdadi στη Β Συρία!!!

Ρωσικές και συριακές μυστικές υπηρεσίες αιχαμλώτισαν τον χαλίφη Bakr al-Baghdadi στη Β Συρία.Ο ΓΓ Διέυθυνσης της ΕΕ για Ασφάλεια επιβεαιώνει ότι δέχθηκε συγκεκριμένες πληροφορίες για τη σύλληψή του….

αναφέρει το GreekNewsOnDemand.comΡωσικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αιχμαλώτισαν τον Χαλίφη al-Baghdadi Στην Β Συρία.!! Διαβάστε εδώ: http://greeknewsondemand.com/2017/04/19/ρωσικές-και-συριακές-μυστικές-υπηρεσ/

Posted by John Kountouris on Tuesday, April 18, 2017

Αιχμαλωτίστηκε ο αρχηγός της (Isis) του Ισλαμικού Κράτους ο Abu Bakr al-Baghdadi, σε μια επιχείρηση συντονισμένη ρωσικών και συριακών αρχών σε πόλη στο Βορρά της Συρία  καθώς αυτός είχε εγκαταλείψει τη Μοσούλη στις 2 Απρίλη . Αυτό « ανακοινώνεται σήμερα από ένα ιρακινό site που σχετίζεται με τις σιίτικες πολιτοφυλακές ».

Σήμερα το ιρακινό  site EHS δια του υπευθύνου του των μίντια τον Abu Saeed Heitham, ανέφερε ότι ο ΓΓ του European Department for Security δήλωσε ότι « το γραφείο του δέχθηκε συγκεκριμένες πληροφορίες που αναφέρουν την αιχμαλωσία του αρχηγού της οργάνωσης  Daesh του Abou Bakr al Baghdadi στο Β της Συρίας σε επιχείρηση συντονισμένη των μυστικών υπηρεσιών Ρωσίας Συρίας ».

Ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Τμήματος Ασφάλειας και Πληροφοριών ο Haissam Bou Said δήλωσε ότι συνελήφθηκε στη Β Συρία ο χαλίφης από ρωσικές και συριακές υπηρεσίες.

dimpenews.com

Ρωσικές και συριακές μυστικές υπηρεσίες αιχμαλώτισαν τον χαλίφη Bakr al-Baghdadi στη Β Συρία;