Home Greek News ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΡΜΟΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΡΜΟΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

by _
0 comment 276 views

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΡΜΟΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ  ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

 ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ;

Ο εφευρέτης και επιστήμονας Νίκολα Τέσλα (1856-1943) ανέπτυξε διάφορες φθηνές θεραπευτικές μεθόδους, βασιζόμενες σε αρχές που η σύγχρονη συμβατική ιατρική μόλις αρχίζει να ερευνά…  Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί και η λεγόμενη «Πορφυρή Πλακέτα», η οποία επιδρά με το δικό της βιομαγνητικό πεδίο βελτιώνοντας τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων, επιταχύνοντας το μεταβολισμό και την αναγέννηση των εξασθενημένων ιστών του ανθρώπινου οργανισμού. Η Πλακέτα αυτή, η ανακάλυψη της οποίας ανάγεται στα μέσα της δεκαετίας του 1890, αυξάνει τη Δονητική Συχνότητα (Vibrational Frequency) του χρήστη της, θωρακίζοντας τον και ενεργειακά.  Είναι πάντως άξιον απορίας πως αυτός ο φθηνός «βιοενεργειακός συσσωρευτής» παρέμεινε για έναν σχεδόν αιώνα στα χαρτιά, μέχρι που ένας αμερικανός ερευνητής αποφάσισε τη δεκαετία του 1970 να την κατασκευάσει και να τη προωθήσει στο εμπόριο…

Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ δρα θεραπευτικά, τόσο στο βιολογικό, όσο και στο ενεργειακό επίπεδο του ανθρώπου, εξασφαλίζοντας θωράκιση της υγείας μας και την απαλλαγή από τυχόν πόνους και ενοχλήσεις. Σήμερα την Πλακέτα Τέσλα τη χρησιμοποιούν εκατομμύρια συνειδητοποιημένοι άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο, που έχουν διαπιστώσει τα ευεργετικά της αποτελέσματα. Η Πλακέτα Τέσλα, δημιουργώντας γύρω της ένα  θετικό ενεργειακό πεδίο, μπορεί να εξουδετερώνει τον πόνο, να εμποδίζει την εξέλιξη της ασθένειας, να εξαλείφει την ένταση και τα αποτελέσματα του στρες, και να βελτιώνει γενικώς τη διάθεση και την ευεξία μας. 

 

 

 

MΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ

Η Πορφυρή Πλακέτα του Τέσλα είναι κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου. Η επίπεδη επιφάνεια της είναι βαμμένη με το αυθεντικό  πορφυρό χρώμα, ειδικό για θεραπευτική χρήση.

Η Μικρή πλακέτα έχει τις διαστάσεις 11.4 x 7.3 εκατοστά, ενώ η Μεγάλη 27.9 x 27.9 εκατοστά.

ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η Πλακέτα του Τέσλα με το ουδέτερο μαγνητικό πεδίο που παράγει, διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων, επιταχύνει την ανταλλαγή αερίων, ενεργοποιεί την αναγεννητική διαδικασία μέσω των ηλεκτροχημικών αντιδράσεων και βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία στον τραυματισμένο ιστό.

Η πορφυρή πλακέτα με το βιομαγνητικό της πεδίο βελτιώνει τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων και αυξάνει τη δονητική συχνότητα (vibrational frequency) θωρακίζοντάς το άτομο ακόμη και ενεργειακά…

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Πλακέτα Τέσλα;

 

Μετατραυματικές καταστάσεις

Διαστρέμματα, εκτεταμένες αρθρίτιδες, ρευματισμοί, τενοντίτιδες των μυών, φλεγμονές των μυών, μώλωπες, κατάγματα των οστών, των χεριών και των ποδιών.

Επώδυνες καταστάσεις

Προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και των χόνδρων του μέσου σπονδύλου εξαιτίας του εκφυλιστικού ρευματισμού.

Φλεγμονές των μυών και των τενόντων, αρθρίτιδες, εκφυλιστικές αλλαγές της παλάμης και της πατούσας.

Ημικρανία και άλλοι πονοκέφαλοι.

Ιγμορίτιδα, πονόδοντος, γαστρίτιδα, έλκος στομάχου και του δωδεκαδάκτυλου, αϋπνία, άγχος και υπερένταση.

ΧΡΗΣΗ

Η πλακέτα του Τέσλα μπορεί να χρησιμοποιείται δυο φορές την ημέρα (το πρωί και το βράδυ). Καλά είναι να τοποθετείται στο σημείο του πόνου τουλάχιστον 20 λεπτά τη φορά.

Τοποθετείται απευθείας στο δέρμα, στο μέρος όπου πονάμε, και στερεώνεται με επίδεσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο πλακέτες ταυτόχρονα, βάζοντας τη μία απέναντι στην άλλη.

Για παράδειγμα, για τον πόνο στην παλάμη του χεριού, τοποθετείτε τη μία πλακέτα μέσα στη παλάμη και την άλλη από την πάνω μεριά της παλάμης. Στερεώστε τις πλακέτες μ’ έναν ελαστικό επίδεσμο ή ένα απλό ύφασμα. Το ίδιο ισχύει και για τους πόνους στα γόνατα: μια πλακέτα κάτω απ’ το γόνατο και μία από πάνω, στερεώνονται μεταξύ τους μ’ ένα επίδεσμο. Για το πόνο του στομαχιού χρησιμοποιούμε την πλακέτα δύο φορές την ημέρα από 20 με 30 λεπτά και την τοποθετούμε πάνω από τον ομφαλό.  Για τις αϋπνίες καλά είναι να τοποθετήσετε μία πλακέτα κάτω από το μαξιλάρι σας και να κοιμάστε πάνω της κάθε δεύτερη νύχτα.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η Πλακέτα του Τέσλα δεν πρέπει να τοποθετείται σε ανοιχτές πληγές.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

Η Πλακέτα Τέσλα δεν έχει ημερομηνία ληξης. Η αποτελεσματικότητα της ωστόσο μειώνεται από τυχόν  ζημίες που μπορεί να αλλοιώσουν την επιφάνεια, το χρώμα και τα χαρακτηριστικά της πλακέτας.

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΕΣΛΑ

Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μπορούμε να βιώσουμε την αρμονία του σύμπαντος. Ένας απ’ αυτούς είναι κι αυτή η εφεύρεση  εμπνευσμένη από τις γνώσεις και τις ενεργειακές εμπειρίες του Νίκολα Τέσλα. Η Πορφυρή Πλακέτα του Τέσλα αποτελεί μία από τις πιο γνωστές εναλλακτικές θεραπείες σήμερα. Το πορφυρό της χρώμα εκπέμπει την έβδομη ακτίνα και τη βιολετί φλόγα, που είναι μια θεραπευτική ακτίνα του φάσματος του ουράνιου τόξου.

Πολλά εργαστηριακά πειράματα και αναλύσεις απέδειξαν ότι η στοιχειακή δομή της Πλακέτας Τέσλα αλλάζει έτσι ώστε να συντονίζεται με τις υψηλής συχνότητας δονήσεις που έχει η ζωτική δύναμη, και ταυτόχρονα,  είναι με  κάποιο περίπλοκο τρόπο συνδεδεμένη με την ενέργεια των αρνητικών ιόντων.

Διαθέτει ένα ενεργειακό πεδίο που μπορεί να διεισδύει σ’ όλα τα ζωντανά οντά, φυτά, ζώα και ανθρώπους.  Ένας άνθρωπος που έχει πάνω του την Πλακέτα Τέσλα μπορεί να ενισχύσει το ενεργειακό του πεδίο ως και πέντε φορές.  Χάρη σ’ αυτό το ενεργειακό πεδίο η Πλακέτα Τέσλα επιταχύνει την πνευματική ανάπτυξη και τονώνει την αναγεννητική διαδικασία των κυττάρων.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ

Ανεβάζει την προσωπική δονητική μας συχνότητα.

● Μειώνει τις εντάσεις, όταν την τοποθετούμε στην περιοχή του  διαφράγματος.

● Τονώνει την αναγεννητική διαδικασία των κυττάρων.

Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα κουράζεστε λιγότερο με το που θα βάλετε τη μικρή πλακέτα στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας, δυο φορές την ημέρα για περίπου μισή ώρα τη φορά.

plate_sm-tn

Η ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ:

Στους  μώλωπες, ενώ οι πληγές θεραπεύονται πιο γρήγορα κατά το διάστημα μετεγχειρητικής ανάνηψης.

● Χρησιμοποιείτε κατά κάθε μορφής πόνου.

● Βοηθάει στην καταπολέμηση της ισχιαλγίας, της αρθρίτιδας και των ρευματισμων.

Για την υποβοήθηση της θεραπείας των Αυτοάνοσων παθήσεων (Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ρευματοειδής αρθίτιδα, ερυθηματώδης λύκος, ψωρίαση κ.α.).

  • Είναι αποτελεσματική σε άκρα με διαστρέμματα (στραμπουλήγματα).

● Κατά του εμετού (τοποθετείται πάνω στο στομάχι).

● Για την πρωινή αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κατά του στρες.

  • Για την αναγέννηση των κυττάρων μας από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης και ειδικά από τις μικροκυματικές ακτινοβολίες π.χ. από τα κινητά τηλέφωνα,

● Είναι ιδανική για την αυτοσυγκέντρωση και το διαλογισμό.

Ορισμένοι άνθρωποι κοιμούνται με την πλακέτα κάτω από το μαξιλάρι τους και ισχυρίζονται ότι ξεκουράζονται, όπως ποτέ πριν στη ζωή τους!

gdvannulairegauc

Το ανθρώπινο βιοηλεκτρικό πεδίο (Αύρα), όπως φαίνεται αποτυπωμένο από Βιοηλεκτρογραφία (GDV), χωρίς τη χρήση της Πλακέτας Τέσλα…

gdvannulairegauc1

Το ανθρώπινο βιοηλεκτρικό πεδίο (Αύρα) μας, όπως καταγράφεται έπειτα από τη χρήση της Πλακέτας Τέσλα. Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Η Πλακέτα Τέσλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτό τον τρόπο μία ή δυο φορές την εβδομάδα. Ορισμένοι ωστόσο είναι τόσο ευαίσθητοι ως προς τα ενεργειακά αποτελέσματα της πλακέτας, που μετά από τέτοια πειράματα δεν μπορούν να κοιμηθούν όλη τη νύχτα. Αν σταθεροποιήσετε την πλακέτα με μια γάζα και ελαστικό επίδεσμο πάνω σε έγκαυμα ή εκεί που κοπήκατε, ή την σταθεροποιήσετε με ένα έμπλαστρο στο σημείο που πονάτε, η θεραπεία θα είναι πιο γρήγορη και ο πόνος θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Τα πειράματα και η πολύχρονη πείρα έδειξαν ότι μόνο ο πόνος που προέρχεται από τη δισκοπάθεια δεν μπορεί να εξαλειφθεί από το ενεργειακό πεδίο της Πλακέτας.

Η Μεγάλη Πλακέτα του Τέσλα μειώνει επίσης και τις αρνητικές δονήσεις σε τρόφιμα, νερό και τα υπόλοιπα υγρά, ακόμη και στον καπνό  και το κάνει μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αρκεί να βάλουμε το φαγητό ή το νερό σε ποτήρι ή σε μπολ, πάνω στη πλακέτα για 2  με 3 λεπτά. Η ενέργεια της πλακέτας «δουλεύει» μέσα από όλα τα υλικά, εκτός από τα μέταλλα. Τα φυτά, που είναι ποτισμένα με το επεξεργασμένο με τη πλακέτα νερό, μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα κι έχουν ένα πιο όμορφο χρώμα. Τα λουλούδια θα έχουν διπλή διάρκεια αν βάλουμε την πλακέτα κάτω από το αγγείο.

Η Πλακέτα Τέσλα είναι μια μικρή γεννήτρια ενέργειας η οποία, εκτός από τη θεραπεία, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε διάφορα πειράματα σε  πολλά επίπεδα…  Υπάρχουν αμέτρητα μικροθαύματα που μπορούν να γίνουν με την πλακέτα και μερικά απ’ αυτά θα τα’ ανακαλύψετε και μόνοι σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Πλακέτα Τέσλα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις συμβατικές ιατρικές ή τις εναλλακτικές θεραπείες. Αντίθετα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες.

 5. nero tesla

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ;

 

Η Πλακέτα Τέσλα σας αποστέλλεται άμεσα με Αντικαταβολή (μέσω ΕΛΤΑ ή Courier) στη διεύθυνσή σας.

Τηλεφωνείστε στο

2392.110215

ή στο 6945354443

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο).

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail: [email protected]

● Η κάθε μικρή (11.4 x 7.3 εκατοστά) Πλακέτα του Τέσλα, που είναι για ατομική χρήση, κοστίζει 24 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ).  Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.

Plaketa Tesla

  • Η μεγάλη Πλακέτα Τέσλα (27.9 x 27.9 εκατοστά: ιδανική για την ενεργειακή αρμονία του χώρου, την εξυγείανση των τροφών, του νερού, την ενδυνάμωση των φυτών και της ζωτικής ενέργειας) κοστίζει 65 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ). Για κάθε επιπλέον Πλακέτα Τέσλα παραγγείλετε, ισχύει έκπτωση 10%.
Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

Αυτή η είναι η Μεγάλη Πλακέτα Τέσλα, που εξυγειαίνει τρόφιμα, νερό, ενδυναμώνει τα φυτά και προστατευει το χώρο μας απο βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

 ● Το ενεργειακό Μενταγιόν του Τέσλα, που έχει μορφή δίσκου και μπορείτε να το φοράτε πάνω σας (ως κρεμαστό) για καθημερινή Ενεργειακή Προστασία, Αρμονία και Ευεξία κοστίζει 14 ευρώ (συν έξοδα αποστολής 5 ευρώ) . Τα δύο ενεργειακά Μενταγιόν προσφέρονται με έκπτωση στα 25 ευρώ.

disc_lg

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

 

 

«Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου».

Νίκολα Τέσλα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr