Home Greek News ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΚΩΝ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΑOYΔΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΚΩΝ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΑOYΔΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

by _
0 comment 171 views

ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΚΩΝ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΑOYΔΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

 Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Robert Parry λέει ότι πιθανόν να ήταν μια επίθεση “ψεύτικης σημαίας” (δηλ, να ήταν στημένη) το περιστατικό

 -του Paul Joseph Watson | Infowars.com – 12 Απρίλη του 2017 | μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος απο την εποχή του σκανδάλου Ιράν-Κόντρα Robert Parry, λέει ότι, σύμφωνα με τις πηγές πληροφοριών του, η επίθεση χημικών όπλων στη Συρία ξεκίνησε από μια κοινή Σαουδο-ισραηλινή ειδική βάση επιχειρήσεων στην Ιορδανία.

Αναλυτές μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ συμπέραναν ότι ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος ήταν υπεύθυνο για την επίθεση και «κατέληξαν τελικά να πιστεύψουν ότι η πτήση ξεκίνησε απο την Ιορδανία από μία Σαουδο-ισραηλινή ειδική βάση για την υποστήριξη αντάρτων της Συρίας», σύμφωνα με την πηγή.

«Ο λόγος για το δηλητηριώδες αέριο ήταν για να δημιουργηθεί ένα περιστατικό που θα μπορούσε να ανατρέψει την ανακοίνωση της κυβέρνησης του Τράμπ στα τέλη Μαρτίου ότι δεν ζητούσε πλέον την απομάκρυνση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ» γράφει ο Parry.

Όπως τονίσαμε πίσω στο 2013, αφού έγινε μια άλλη επίθεσις χημικών όπλων στην πολιν Ghouta που φορτώθηκε στον Άσαντ, οι αντάρτες παραδέχτηκαν χωρίς δισταγμό στον ανταποκριτή Dale Gavlak του Associated Press ότι τους δόθηκαν τα όπλα από τη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν «χειρίστηκαν σωστά τα όπλα και να πυροδότησαν τις εκρήξεις.»

Το υπόβαθρο του Parry δίνει αξιοπιστία στις πληροφορίες. Κάλυψε το σκάνδαλο Ιράν-Κόντρα για το Associated Press και το μεγάλο περιοδικό “Newsweek” και του απονεμήθηκε στη συνέχεια το βραβείο Τζορτζ Πολκ για το έργο του σε θέματα συλλογής πληροφοριών.

Ο ισχυρισμός ότι το περιστατικό ήταν μια «ψευδή σημαία» (ψεύτικη επίθεση δηλ) για να δημιουργηθεί η δικαιολογία για αεροπορικές επιδρομές έχει επίσης εκφραστεί απο τον πρώην γερουσιαστή Ron Paul, καθώς και από πολλές άλλες εξέχουσες φωνές, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος προχώρησε να προειδοποιήσει ότι οι αντάρτες θα μπορούσαν τώρα να “σκηνοθετήσουν” ένα παρόμοιο περιστατικό στη Δαμασκό για να παροτρυνθούν οι ΗΠΑ σε ανατροπή του Άσαντ.

Όποιος ήταν υπεύθυνος για την επίθεση δεν απομακρύνεται από τη φρίκη του γεγονότος καθώς και από το γεγονός ότι αθώοι άνθρωποι και παιδιά έχασαν τη ζωή τους.

 

Σημείωσις απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: ΔΕΙΤΕ όμως τα ακόλουθα βίντεο και θα καταλάβετε πως αυτές οι δήθεν «επιθέσεις» είτε με χημικά όπλα είτε με άλλες μεθόδους που λένε ότι κάνει ο Άσαντ εναντίον του δικού του λαού δεν είναι τίποτε άλλο από…ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΘΕΑΜΑΤΑ! ΑΥΤΑ πάει να πεί…ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Δηλ., αυτό που κάνουν οι Ισραηλινοί εν συνεργασία με τους Σαουδάραβες είναι να…ΣΤΗΝΟΥΝ μερικές ψεύτικες επιθέσεις, διαφόρων ειδών, και μετά διατάζουν στα ΜΜΕ να τις δείξουν στα ρεπορτάζ τους ως «αληθινές»!!!

Δείτε τα και μετά επιστρέφουμε στο άρθρο…

https://www.youtube.com/watch?v=Bxv3ygb82uI&t=889s

 

Ο Parry απέρριψε την έκθεση τεσσάρων σελιδών που κυκλοφόρησε από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Τράμπ που κατηγορεί την συριακή κυβέρνηση για τη χημική επίθεση ως βαριά ως προς τους ισχυρισμούς αλλά χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Το λευκό χαρτί αναφέρει, «Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε δημοσίως όλες τις διαθέσιμες μυστικές πληροφορίες σχετικά με την επίθεση αυτή λόγω της ανάγκης προστασίας των πηγών και των μεθόδων», ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Parry, «Σε παρόμοια τεταμένες καταστάσεις στο παρελθόν, πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν κυκλοφορήσει ευαίσθητες πληροφορίες για τη στήριξη των ισχυρισμών της κυβέρνησης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της γνωστοποίησης του John F. Kennedy (Τζόν Κένεντι) για τις πτήσεις κατασκοπείας των αεροσκαφών U-2 το1962 κατά τη διάρκεια της κουβανικής κρίσης πυραύλων και των αποκαλυπτικών ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων του Ρόναλντ Ρίγκαν μετά τη σοβιετική κατάρριψη της πτήσεως 007 της Korean Airlines το 1983.»

Ο Parry προκάλεσε την κυβέρνηση Trump να παραδώσει τις αποδείξεις της στη διάθεση του κοινού, ενώ διερωτώμενος παράλληλα γιατί τόσο o διευθυντής της CIA Μάικ Pompeo όσο και ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Dan Coats δεν εμφανίζονται σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο η οποία δείχνει τον πρόεδρο και μια δωδεκάδα ανώτερους συμβούλους του να παρακολουθούν την επίεθση πυραύλων στις 6 του Απρίλη μέσα από ένα δωμάτιο στο κλάμπ του Mar-a-Lago στη Φλόριντα.

«Δεδομένου του ανώμαλου ιστορικού του Προέδρου Τράμπ στο να μην βάλει σωστά τα γεγονότα σε μία σειρά – ο ίδιος και η κυβέρνησή του θα πρέπει να κάνουν το παραπάνω βήμα στην παρουσίαση αδιάσειστων αποδεικτικών στοιχείων για να στηρίξει τις εκτιμήσεις της, όχι απλώς να επιμένει ότι ο κόσμος πρέπει “να μας εμπιστεύονται”», καταλήγει ο Parry.

Τα δικά μας σχόλια απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Ναί έχει δίκιο ο κ Parry όταν λέγει «όχι απλώς να επιμένει ότι ο κόσμος πρέπει “να μας εμπιστεύονται”», λόγω του ότι ούτε μπορεί να θυμηθεί ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ βομβάρδισε ο Τράμπ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!!!…

https://www.facebook.com/PeoplesMomentum/videos/434194303592629/

Πηγή:

https://www.infowars.com/u-s-intelligence-source-syria-chemical-weapons-attack-launched-from-saudi-base/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr