Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βόρεα Κορέα έχει εκκενώσει την πόλη Πιονγιάνγκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για πυρηνικό πόλεμο καθώς πλησιάζει η Αρμάδα του ΤΡΑΜΠ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βόρεα Κορέα έχει εκκενώσει την πόλη Πιονγιάνγκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για πυρηνικό πόλεμο καθώς πλησιάζει η Αρμάδα του ΤΡΑΜΠ!

by _
0 comment 123 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βόρεα Κορέα (#NorthKorea) έχει εκκενώσει την πόλη Πιονγιάνγκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για πυρηνικό πόλεμο καθώς πλησιάζει η Αρμάδα του ΤΡΑΜΠ!

Σύμφωνα με εντυπωσιακές εκθέσεις, η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας διέταξε 600.000 κατοίκους στην Πιονγκγιάνγκ να εκκενώσουν αμέσως καθώς φόβοι για πόλεμο κλιμακώνονται…

Αναφορά της Ρωσικής εφημερίδας “Pravda” υποστηρίζει ότι το 25% των κατοίκων της πόλης έχουν διαταχθεί να φύγουν!

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, οι κάτοικοι στο βασίλειο ερημιτών είπαν αντίο ο ένας στον άλλο πυροδοτώντας ανησυχίες ότι ο τύραννος Κιμ Γιονγκ-ουν θα μπορούσε να είναι έτοιμος να δράσει μετά από μήνες δοκιμών πυρηνικών όπλων.

Οι τελευταίες φήμες έρχονται μετά από ανακοίνωση των αξιωματούχων της Βόρειας Κορέας για ένα «μεγάλο και σημαντικό γεγονός» για αύριο.

Οι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν ενημερωθεί να προετοιμαστούν για το “γεγονός” κατά την μεγαλύτερη εθνική γιορτή της Βόρειας Κορέας που ονομάζεται «Ημέρα του Ήλιου».

Αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας έχουν προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε ένας πυρηνικός πόλεμος να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή, χάρη στην «εξαιρετικά τεταμένη» κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο.

Η Αμερική έχει στείλει μια ομάδα κρούσης του Ναυτικού των ΗΠΑ προς το Δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό σε μια επίδειξη δύναμης, ενώ η Βόρεια Κορέα έχει προειδοποιήσει ότι θα ξεκινήσει μια πυρηνική επίθεση ως απάντηση σε οποιαδήποτε επιθετική πράξη.

Και η Κίνα μετακίνησε 150.000 στρατιώτες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για πόλεμο.

Ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping απηύθυνε έκκληση για μια ειρηνική επίλυση για το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας πρόβλημα σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Τράμπ σήμερα.

Ειδικοί ασφαλείας έχουν προειδοποιήσει πρόσφατα ότι ο Κιμ θα μπορούσε να σχεδιάζει μια υποβρύχια πυρηνική επίθεση χρησιμοποιώντας ένα μυστικό υποβρύχιο.

Στο παρελθόν τα υποβρύχια της Βόρειας Κορέας είχαν τη δυνατότητα να εξαφανιστούν και να αποφύγουν τον εντοπισμό, με έως και 50 εξ αυτών να είναι σε θέσα να εξαφανιστούν από το ραντάρ το 2015.

<iframe src=’//players.brightcove.net/2540076170001/HJozbSVqx_default/index.html?videoId=5392584134001′ allowfullscreen frameborder=0></iframe>

Πηγή:

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/605120/north-korea-war-america-kim-jongun-evacuation-pyongyang-donald-trump-missiles#

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr