Home Greek News Αφενός, ο Σόρος κράζει τον «επίδοξο Δικτάτορα» Τράμπ, αφετέρου δε δανείζει χρήματα στα…ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, του Κούσνερ

Αφενός, ο Σόρος κράζει τον «επίδοξο Δικτάτορα» Τράμπ, αφετέρου δε δανείζει χρήματα στα…ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, του Κούσνερ

by _
0 comment 125 views

Τα δικά μας σχόλια απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Σας έχουμε ήδη βγάλει δύο σημαντικά άρθρα σχετικά με το ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι, ο κ Τράμπ έχει πάρει λεφτά απο τον…ΣΟΡΟΣ για να κτίσει τους «Πύργους Τράμπ» στο Σικάγκο και ότι έλεγε ΨΕΜΑΤΑ στη διάρκεια της εκστρατείας του όταν έλεγε πως δεν θα μπεί ποτέ στη κυβέρνηση του άθρωποι του Σόρος ή της περιβόητης τραπέζης Goldman Sachs! 

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα…

___________________

Αφενός, ο Σόρος κράζει τον «επίδοξο Δικτάτορα» Τράμπ, αφενός δε δανείζει χρήματα στα…ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, τους Kushners…!!!…

30 του Ιανουαρίου 2017 | του κ Daniel J. Solomon | μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»

Ο Τσόρτζ Σορος (George Soros) υπήρξε σφοδρός επικριτής του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, καταγγέλλοντάς τον σε πρόσφατο συνέδριο στην Ελβετία ως έναν «εν δυνάμει δικτάτορα». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπεράνω από το να ασχολείται με το επιχειρείν με τα πεθερικά του νέου προέδρου των ΗΠΑ — λέγεται ότι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έδωσε $250 εκατομμύρια σε πίστωσιν στους Jared Kushner και Joshua Kushner (Τζάρεντ Κούσνερ και Τζόσουα Κούσνερ) για μια καινούνια επιχείρηση ακίνητων περιουσιών των δύο αδελφών αυτών!

«Ο Σόρος έχει μια μακρά και παραγωγική σχέση με την οικογένεια Kushner,» δήλωσε μια ακατανόμαστη πηγή στο “Real Deal”, η οποία διέρρευσε την ιστορία, την Παρασκευή.

Οι αδελφοί άρχισαν την επιχείρηση πριν από δύο χρόνια, ως μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει στους οργανισμούς να επενδύσουν σε ευκαιρίες ακινήτων που βρίσκονται σε υψηλών τιμών αγορές, όπως η Νέα Υόρκη. Είναι ασαφές κατά πόσον ο Jared Kushner, τώρα ένας ανώτερος σύμβουλος στο Λευκό Οίκο, θα είναι πρόθυμος εις το να ξεπουλήσει τις μετοχές του στην επιχείρηση, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν συγκρούσεις συμφερόντων.

Ο Τράμπ, ο πεθερός του Jared Kushner, δαιμονοποίησε τον Σόρος σε όλη την εκστρατεία, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν πλούσιο γυρολόγο που ασκεί μεγάλη επιρροή σε τόνους που έκαναν πολλούς να σκεφτούν για το εάν ο κ Τράμπ είναι «αντισημίτης» ή όχι. Ορκίστηκε για «αποστραγγίσει τον βάλτον» της ελίτ της Ουάσιγκτον, DC, μειώνοντας ή καταργώντας την παγκόσμια δύναμη του Σόρος και των όμοιών του.

Πηγή: http://forward.com/fast-forward/361591/soros-rips-would-be-dictator-trump-lends-money-to-his-in-laws-the-kushners/

Διαβάστε επίσης!…

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr