Home Greek News Πούτιν: Σιγά κορίτσια, έχετε γίνει πολύ βαρετά

Πούτιν: Σιγά κορίτσια, έχετε γίνει πολύ βαρετά

by _
0 comment 120 views

Η απάντηση του ρώσου προέδρου στις ΗΠΑ για τη Συρία

Η απάντηση του Πούτιν άρεσε τόσο πολύ στο ακόλουθο σκυλάκι ώστε αναγκάστηκε να σηκωθεί και να…ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ!!!…ΓΑΒ-ΓΑΒ!!!….ROCK ON, BABY!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=VaggGzfytIk

«Σιγά κορίτσια, έχετε γίνει πολύ βαρετά». Πρόκειται για μια έκφραση που είπε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, αντιδρώντας στο τελεσίγραφο των Αμερικανών «ή είστε με εμάς ή είστε με τους Σύρους».

Όπως ανέφερε από τη Μόσχα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στόχος του Πούτιν ήταν να δείξει ότι «το έχουμε ξαναδεί το σενάριο το 2003, όταν μας κουνάγατε μπουκαλάκια στον ΟΗΕ και δεν έχει γίνει τίποτα. Πού είναι σήμερα αυτή η χώρα το Ιράκ, είναι διαλυμένη, και μετά από τη διάλυση αυτής της χώρας, εκεί δημιουργήθηκε και το ISIS που σήμερα έχουμε να πολεμήσουμε εμείς κάτω στη Συρία».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε τα παραπάνω κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα, που βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα πρακτορεία Reuters και Tass, ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η Ρωσία έχει πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν νέες αεροπορικές επιθέσεις στην Συρία και πως υπάρχουν σχέδια για νέες παρόμοιες «κατασκευασμένες»’ επιθέσεις με χημικά όπλα σε διάφορες περιοχές της Συρίας περιλαμβανομένων και των προαστίων της Δαμασκού.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε, πού αναμένει να γίνουν νέες αεροπορικές επιδρομές από μέρους των ΗΠΑ είπε: «Έχουμε πληροφορίες από διάφορες πηγές, ότι ετοιμάζονται παρόμοιες προκλήσεις ..σε άλλες περιοχές της Συρίας όπως και στα νότια προάστια της Δαμασκού όπου σχεδιάζουν να ρίξουν κάποια ουσία και να κατηγορήσουν γι’ αυτό την συριακή κυβέρνηση».

Ανέφερε επίσης ότι η Ρωσία προτίθεται να ζητήσει τη διεξαγωγή επίσημης έρευνας για το περιστατικό με τη χρήση χημικών όπλων στην Συρία. «Προτιθέμεθα να απευθυνθούμε επίσημα στον αρμόδιο θεσμό του ΟΗΕ στην Χάγη, να απευθύνουμε έκκληση στην διεθνή κοινότητα να ερευνήσει αυτές τις πράξεις και ανάλογα με τα πορίσματα της έρευνας να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα, αλλά και πρόεδρο Πούτιν να ασκήσουν την επιρροή τους στη Συρία, ώστε «να μην επαναληφθούν παρόμοιες επιθέσεις».

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2653927/poutin-siga-koritsia-echete-gini-poli-vareta

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr