Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ρωσικό πολεμικό πλοίο οδεύει προς τα αντιτορπιλικά των ΗΠΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ…ΑΡΚΟΥΔΟΣ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ρωσικό πολεμικό πλοίο οδεύει προς τα αντιτορπιλικά των ΗΠΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ…ΑΡΚΟΥΔΟΣ!!!

by _
0 comment 155 views

 Ρωσικό πολεμικό πλοίο οδεύει προς τα αντιτορπιλικά των ΗΠΑ που ξεκίνησαν τις συριακές επιθέσεις…

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ…ΑΡΚΟΥΔΟΣ!!!

-απο το forbes.com

-του: Sam LaGrone | Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»

 Το ρωσικό ναυτικό στέλνει την πιο προηγμένη φρεγάτα της της Μαύρης Θάλασσας στην Ανατολική Μεσόγειο την Παρασκευή μετά από τις απο αέρος επιθέσεις πυραύλων των ΗΠΑ σε αεροπορική βάση της Συρίας, σύμφωνα με παρατηρητές πλοίων στην Τουρκία.

Ο Ναύαρχος της φρεγάτας των καθοδηγημένων πυραύλων Grigorovich – που έχει σαν βάση της τη Σεβαστούπολη της Κριμαίας – πέρασε μέσα από τα Στενά του Βοσπόρου νωρίς την Παρασκευή στη Μεσόγειο μόνο ώρες μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ με 59 κατευθυνόμενους πυραυλους Tomahawk Land Attack που στόχευσαν το αεροδρόμια αλ-Shayrat στο κέντρο της Συρίας.

Παρατηρητής πλοίων Yoruk Işık είπε στο πρακτορείο ειδήσεων USNI News ότι η φρεγάτα ήταν στο λιμάνι μόνο για εννέα ημέρες πριν να επιστρέψει πίσω στην Μεσόγειο και να διασχίσει το στενό λίγο μετά την επίθεση των ΗΠΑ.

Η των 4.000 τόνων φρεγάτα στεγάζει μέχρι οκτώ από τους μεγάλης εμβέλειας πυραύλους cruise που κάνουν επιθέσεις κατά γής ρωσικούς Kalibir NK – χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά επιχειρησιακά το 2015 από ρωσικά πλοία στην Κασπία Θάλασσα για να χτυπήσει στόχους στη Συρία.

Ο Ρώσος Ναύαρχος Grigorovich της φρεγάτας έκανε την έξοδο του από την Μαύρη Θάλασσα στις 7 Απρ του 2017 μετά από τις επιθέσεις των ΗΠΑ κατα της Συρίας με πυραύλους Tomahawk.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Grigorovich λειτουργούσε στο αεροπλανοφόρο της ομάδας κρούσης Kuznetsov ανοικτά της Συρίας και εκτόξευσε πυραύλους σε υστήριξη της ρωσο-Συριακής επίθεσης εναντίον ανταρτών στο Χαλέπι, το Νοέμβριο.

Το Κρεμλίνο έσπευσε να καταδικάσει την επίθεση στο συριακό αεροδρόμιο που οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι ήταν το σημείο αφετηρίας για την επίθεση χημικών όπλων της περασμένης Τρίτης στην πόλη της Χαν Sheikhoun. Την επίθεση αυτήν, την φόρτωσαν αμέσως στον κ Άσαντ χωρίς αποδείξεις.

Αξιωματούχοι της Ρωσίας και της Συρίας κατηγόρησαν το Ισλαμικό Κράτος για την επίθεση.

Όσο για τις ΗΠΑ, αξιωματούχος του Ναυτικού είπε την Παρασκευή στο USNI News ότι τα αντιτορπιλικά USS Porter (DDG-78) και USS Ross (DDG-71) θα συνεχίσουν την αποστολή παρουσία τους στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τα πλοία αποτελούν μέρος ενός κουαρτέτου αντιτορπιλικών των ΗΠΑ που έχουν αναπτυχθεί στην Rota της Ισπανίας για τη διεξαγωγή κυρίως επιχειρήσεων βαλλιστικών πυραύλων άμυνας για την προστασία της Δυτικής Ευρώπης. Η εγγύτητα, ωστόσο, των πλοίων στη Συρία και η ευκολία του επανεξοπλισμού τους μετά απο την επίθεση της Πέμπτης, έκανε τα Ross και Porter ιδανικά για την αποστολή της περασμένης Πέμπτης, είπε ο αξιωματούχος.

 «Έχοντας αναπτύξει αυτά τα τέσσερα πλοία στη Μεσόγειο ήταν τεράστια βοήθεια και δίνει σε [ηγέτες] αυτή την γρήγορη επιλογή κρούση», είπε ο αξιωματούχος.

ARE YOU….READY???!!!….LET’S GET READY TO RUMBLE!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=WvufFwdqMzg

ΤΩΡΑ…απο το σάιτ Οparlapipas.gr διαβάζουμε τα εξής…

Απέπλευσαν ρωσικά πυραυλοφόρα σκάφη και υποβρύχια για την Συρία – Φορτώνονται βόμβες σε Tu-22 (upd 2)

-του Γιάννη Πετρίδη
Με εντολή του Ρώσου προέδρου η Ρωσία ετοιμάζει αντίποινα στην Συρία, αλλά και αποκατάσταση της διαταραγμένης ισορροπίας από το αμερικανικό κτύπημα με τα 59 βλήματα cruise Τοmahawk που έπληξαν συριακή αεροπορική βάση: Με εντολή του
προέδρου Πούτιν  απέπλευσε η ρωσική φρεγάτα «Admiral Grigorovich» εξοπλισμένη με τα πυραυλικά συστήματα  cruise SS-N-27 “Sizzler” για την Μεσόγειο Θάλασσα μαζί με το αποβατικό πλοίο Nikolay Filchenkov 152 ,το πλοίο Project 21980 κλάσης Grachonok , P355, το Yunarmeets Kryma 836 και συνοδείας ενός πυρηνoκίνητου υποβρυχίου Akula ΙΙ και ενός συμβατικού Improved Kilo, όλα φορτωμένα με βλήματα κρουζ Kalibr.
Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω λίνκ!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr