Home Greek News Έκτακτο! Μόλις διεταξε επιθέσεις από αέρος εναντίον της Συρίας ο πρόεδρος Τραμπ! Σε πλήρη εφαρμογή τα σχέδια των εβραίων για τη Συρία χάρη να στον πρόεδρο Τραμπ!

Έκτακτο! Μόλις διεταξε επιθέσεις από αέρος εναντίον της Συρίας ο πρόεδρος Τραμπ! Σε πλήρη εφαρμογή τα σχέδια των εβραίων για τη Συρία χάρη να στον πρόεδρο Τραμπ!

by _
0 comment 142 views

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…ΕΙΝ’ΕΔΩ!!!…ΥΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!!!

Έκτακτο! Μόλις διεταξε επιθέσεις από αέρος εναντίον της Συρίας ο πρόεδρος Τραμπ! Σε πλήρη εφαρμογή τα σχέδια των εβραίων για τη Συρία χάρη να στον πρόεδρο Τραμπ!

Ο ΤΡΑΜΠ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ–Και χωρίς τη συμφωνία της διεθνούς κοινότητας εδώ που λέμε!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com | του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.10, 06 Απριλ. 2017

Διαβάστε το σημερινό μου άρθρο με τίτλο «ΜΠΟΥΜ!!! Ο Τράμπ μετακινούσε το στρατιωτικό του εξοπλισμό κοντά στη Δαμασκό την ίδια ημέρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή κυβέρνησης στη Συρία!» να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ.

Δείτε τώρα το δικο μου εκτακτό ρεπορτάζ για το γεγονός πως μόλις εξαπέλυσε μεγάλη ΕΠΙΘΕΣΗ εναντίον στοχευμένων στόχων εντός της ΣΥΡΙΑΣ του ΑΣΑΝΤ ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/660628690809856/

Δείτε τώρα μερικά αποκλειστικά πλάνα απο τις επιθέσεις που εκτόξευσε ο αμερικανικός στρατός κατά της ΑΘΩΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ!…

https://www.facebook.com/NBCLA/videos/10154679494786028/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr