Τραμπ προς Άσαντ: ΦΥΓΕΤΕ απο την κυβέρνησιν…ΑΛΛΙΩΣ!!! – ΣΑΦΩΣ ΜΗΝΥΜΑ

Τραμπ προς Άσαντ: ΦΥΓΕΤΕ απο την κυβέρνησιν…ΑΛΛΙΩΣ!!! – ΣΑΦΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΝ!!!

ΘΕΡΙΖΕΙ ΑΘΩΟΝ ΚΟΣΜΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!

ΜΠΟΥΜ!!! Ο Τράμπ μετακινούσε το στρατιωτικό του εξοπλισμό κοντά στη Δαμασκό την ίδια ημέρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή κυβέρνησης στη Συρία! (πατήστε εδώ)

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.52, 07 Απριλ. 2017 | JohnKountouris.com

Σύμωνα με τις πληροφορίες του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», ασκήνουν μεγάλην πίεσιν εις την κυβέρνησιν του Άσαντ αυτήν την στιγμήν ανώτερα στελέχη του Τράμπ καθώς και του αμερικανικού στρατού. Το μήνυμά τους προς τον κ Άσαντ είναι σαφές: ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ…ΑΛΛΙΩΣ.

Δηλ., αλλιώς θα συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί εναντίον της Συρίας, τελεία και παύλα.  Και δεν τον νοιάζει τον Τράμπ το γεγονός πως δεν κατάφερε ο αμερικανικός στρατός να πλήξει μερικούς συγκεκριμένους σχόχους που είχαν σχεδιάσει να χτυπήσουν, όπως συριακά μαχητικά τζέτ, ούτε τον νοιάζει το γεγονός πώς θρηνούμε ήδη πολλά ΘΥΜΑΤΑ!!!  Διαβάστε το άρθρο με τίτλο «Προκάλεσε το θάνατο 9 πολιτών εκ των οποίων 4 παιδιά, 7 τραυματίες και σημαντικές υλικές καταστροφές η επίθεση του…ΤΡΑΜΠ στη ΣΥΡΙΑ!!!» να καταλάβετε.

ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΤΕΤΟΙΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΝ ΠΡΑΞΙΝ, ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ,  Ο ΟΠΟΊΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΝ…!!!…

Δείτε τώρα τη σημερινή μου εκπομπή πάνω σε αυτό:

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com. Άρθρο εδω: http://greeknewsondemand.com/2017/04/07/τραμπ-προς-άσαντ-φυγετε-απο-την-κυβέρν/Ασκεί μεγάλη πίεση αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση του άσαντ να φύγει Οριστικά από τη Συρία η κυβέρνηση του Donald Τραμπ! Προκάλεσε το θάνατο Εννέα πολιτών εκ των οποίων τέσσερα παιδιά και εφτά τραυματίας και σημαντικές υλικές καταστροφές η επίθεση του Τραπ στη Συρία!!!

Posted by John Kountouris on Friday, April 7, 2017

Δείτε τώρα το ερεπορτάζ το ΣΤΑΡ και προσέξετε τις λεπτομέριες, ιδιαίτερα πως ο κ Τράμπ πήρε απόφαση να χτυπήσει τον Άσαντ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΟΥ «ΑΣΑΝΤ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!… ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΑΜΤΑ Κ ΤΡΑΜΠ?? Και να τονίσουμε εδώ στον κόσμο που ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ!!!… ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», ΑΛΛΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!…