Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ…Ντάισεμπλουμ που μας κουνάει το…ΚΩΛΟ-ΔΑΚΤΥΛΟ–με ό,τι σημαίνει αυτό!

ΠΡΟΧΩΡΑ…ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ…ΖΩΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟ-ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΩΝ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ ΒΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!! ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ…

Εάν δε τις κοιμηθή μετά άρρενος…βδέλυγμα έπραξαν αμφότεροι· εξάπαντος θέλουσι θανατωθή· το αίμα αυτών θέλει είσθαι επ’ αυτούς.

Ο… ομοφυλόφιλος Ντάισεμπλουμ που μας κουνάει επιδεικτικά το δάχτυλο – Ο «ηθικός βορράς» μας δείχνει που πρέπει να «τρώμε» τα λεφτά!

ΦΩΝΑΚΛΑΣ: Λουλου η ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ!! Να γιατί ενοχλήθηκε ο Γ.Ντάισενμπλουμ που οι Έλληνες τα «τρώνε» σε γυναίκες και ποτά!

Aν σκεφτούμε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γ.Ντάισελμλουμ που προκάλεσαν σάλο ότι οι νοτιοευρωπαίοι «τα έφαγαν σε γυναίκες και ποτά» και μετά ζητούσαν βοήθεια από τον …ηθικό βορρά, τότε η απάντηση για την αιτία του εκνευρισμού του δίνεται από αυτή τη φωτογραφία…

Ο «σοσιαλδημοκράτης» ολλανδός υπουργός Οικονομικών, το κόμμα του οποίου κυριολεκτικά πάτωσε στις πρόσφατες εκλογές, βγήκε βόλτα χεράκι – χεράκι με έναν φίλο του στην παραλία;

Η αφορμή δόθηκε από ένα μεγάλο κίνημα διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης σε περιστατικό που συνέβη στην Ολλανδία, όπου ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ξυλοκοπήθηκε βάναυσα επειδή ήταν πιασμένοι από το χέρι δημοσίως.

Το συμβάν σημειώθηκε στην πόλη Amhem όταν οι Jasper Vernes-Sewratan και Ronnie Sewratan-Verne περπατούσαν αμέριμνοι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα αγνώστων, νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, λοιπόν, η Ολλανδή δημοσιογράφος Barbara Berend απηύθυνε έκκληση προς του άντρες να κρατηθούν από το χέρι δημοσίως και να φωτογραφηθούν, κοινοποιώντας μετά την φωτογραφία με το hashtag #allemannenhandinhand (#allmenhandinhand)….

http://www.pentapostagma.gr/2017/04/ο-ομοφυλόφιλος-ντάισεμπλουμ-που-μας-κ.html