Home Greek News ΜΠΟΥΜ!!! Ο Τράμπ μετακινούσε το στρατιωτικό του εξοπλισμό κοντά στη Δαμασκό την ίδια ημέρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή κυβέρνησης στη Συρία!

ΜΠΟΥΜ!!! Ο Τράμπ μετακινούσε το στρατιωτικό του εξοπλισμό κοντά στη Δαμασκό την ίδια ημέρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή κυβέρνησης στη Συρία!

by _
0 comment 199 views

ΜΠΟΥΜ!!! Ο Τράμπ μετακινούσε το στρατιωτικό του εξοπλισμό κοντά στη Δαμασκό την ίδια ακριβώς ημέρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή κυβερνήσεως στη Συρία! 

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/660500387489353/

Στις 3 Απριλ. 2017 έκανε αυτή την δήλωση ο πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, ενώ ταυτόχρονα και κάτω από τη μύτη όλων, μετέφερε πολύ στρατικό οπλισμό πολύ κοντά στη…ΔΑΜΑΣΚΟ. Την επομένην, στις 4 Απριλ. του 2017, γίνεται –«όλως τυχαίως»- η μεγάλη επίθεση με τα χημικά όπλα που το φόρτωσαν στον…ΑΣΑΝΤ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ…ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!…

-του Ιωάν. Κουντουρη | Λος Άντζελες | 12.45μμ | 06 Απρ. του 2017 | JohnKountouris.com

Ιδου ο μεγάλος ρόλος των…ΤΟΥΚΩΝ στην αποδέσμευση δηλητιριωδών αερίων στην ΣΥΡΙΑ το Σεπτ. του 2013…!!!  Τα ήξεραν ΟΛΟΙ (Αμερική, Ισραήλ, κτ.), και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ…ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…!!! Τα επιβεβαίωσε όλα το μεγάλο κανάλι RT…

Μας τα είχε αποκαλύψει όλ’αυτλα το 2013 ο γνωστός βουλευτής του κόμματος CHP της Τουρνικής Βουλής Eren Erdem, ο οποίος έβαλε το λαιμό του στη ΓΡΑΜΜΗ για την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα δηλιτηριώδη αέρια, που σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ο Τούρκος πρόεδρος…ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ που είχε επιτρέψει τότε στους…ΤΡΟΜΟΚΑΤΕΣ (της Ιρακινής Αλ Κάιντα)
να περάσoυν μέσα απο την ΤΟΥΡΚΙΑ καθ’οδον εις την…ΣΥΡΙΑ για προφανείς λόγους…ΔΥΣΤΥΩΣ!!!…

ΕΠΙΣΗΣ….

Ο Νετανγιάχου είχε πει στον ΠΟΥΤΙΝ το Δεκ. του 2016, ΟΤΙ, θα κάνει πολύ σύντομα ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ…ΣΥΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017…!!!  Του έχουν υποσχεθεί τα Υψώματα της ΓΚΟΛΑΝ —το μέρος αυτών που ανήκει στη ΣΥΡΙΑ και βρίθει πολλων ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ– οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ με αντάλαγμα στρατιωτική βοήθεια…!!!…

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ: Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ Τράμπ λέει ότι έχει τώρα την «ευθύνη» για να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ…ΑΣΑΝΤ!!! (πατήστε εδώ να διαβάστε το άλλο μου άρθρο για αυτό το θέμα)

ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΌ…!!!….

Ο Τράμπ στις 3 του μηνός (Απρίλ. του 2017), άρισε να μεταφέρει ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ στη Βηρυτό του Λιβάνου, πολύ κοντά στη…ΔΑΜΑΣΚΟ. Και ΤΙ –παρακαλώ!- έγινε την….ΕΠΟΜΕΝΗΝ??? Μα…Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ και ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ…ΣΤΟΝ ΑΣΑΑΑΑΑΑΑΝΤ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ…!!!…

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου μας τα εξηγεί όλα….

Η εν δανάμει εισβολή των ΗΠΑ στη Συρία που μιλάνε όλοι σήμερα απο τη κυβέρνηση του ΤΡΑΜΠ, είχε προγραμματιστεί μήνες νωρίτερα σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ. Ο Πρόεδρος Τράμπ ισχυρίζεται ότι η Συρία “έχει περάσει την τελική κόκκινη γραμμή”, όταν μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ο ίδιος δεσμεύθηκε να μην γίνει καμία αλλαγή καθεστώτος στη Συρία.

Aυτό είναι περίεργο, λοιπόν. Ο Τράμπ μετακινούσε το στρατιωτικό του εξοπλισμό σε απόσταση βολής από τη Δαμασκό την ίδια ημέρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή καθεστώτος στη Συρία.

-απο το Israeli News Live

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr