Home Greek News ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ: Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ Τράμπ λέει ότι έχει τώρα την «ευθύνη» για να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ…ΑΣΑΝΤ!!!

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ: Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ Τράμπ λέει ότι έχει τώρα την «ευθύνη» για να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ…ΑΣΑΝΤ!!!

by _
0 comment 290 views

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ: Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ πρόεδρος Ντόνλαντ Τράμπ λέγει ότι έχει τώρα την «ευθύνη» για να ξεκινήσει τον…Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο…ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.01, 05 Απριλ. 2017

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/660090890863636/

Παριστάνει τώρα την Χίλαρι Κλίντον ο Τράμπ με μια καλύτερη περούκα…

Σύμφωνα με το μεγάλο πατριωτικό σάιτ VeteransToday.comO Τράμπ απειλεί πλέον άμεσα τη Ρωσία για τη Συρία, παρά τα συγκεχυμένα tweets του και τις φλύαρες και ασυνάρτητες κατηγορίες. 

Σας έχω πει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ από τούτο το βήμα: ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ…ΜΑΦΙΑΣ Ο ΤΡΆΜΠ!!!  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! Οι ΕΒΡΑΙΟΙ τον έβαλαν στον Λευκό Οίκο [της ΑΝΟΧΗΣ]!!! Οι ΕΒΡΑΙΟΙ τον ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ, ιδιαίτερα ένας απο τους πιο περιβόητους ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, Σέλντον Άντελσον (Sheldon Adelson)!!! O μέντοράς του ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΡΌΙ ΚΟΝ (Roy Cohn) ΡΕ ΠΑΙΔΑ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!» να καταλάβετε ΠΛΗΡΩΣ με ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ έχουμε να κάμνουμε εδω…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ 100 ΤΟΙΣ 100 ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΚΗ ΤΟΥ…ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ)…!!!…

Στις 16 Σεπτ. του 2016 σας έγραψα στο άρθρο μου με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ! Επιτίθεται στην Συρία η Αμερική μαζί με το Ισραήλ!» πως η Αμερικανική κυβέρνηση δεν στράφηκε ΠΟΤΕ εναντίον του ISIS, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΑΣΑΝΤ!!! ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΕΙΔΙΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΡΑΜΠ!!!

Και για τους ψεύτοπατριώτες Αμερικανούς που τον Τράμπ να έχετε για «πατριώτη»:

Έγραψε εχθές η Zougl.gr: Την ανάκληση της εφαρμογής της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο την οποία προώθησε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, υπέγραψε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ… 

-Αυτό που ακολουθεί τώρα είναι ένα σημερινό άρθρο του σάιτ Russia-insider.com με τη δική μου μετάφραση σχετικά με την ξαφνική αλλαγή της πολτικής του Τράμπ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ….

Δείτε πρώτα το βίντεο….

Μέσω CNN:

Mιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, o Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η χημική επίθεση εναντίον των πολιτών της Συρίας «πέρασε πολλές γραμμές για μένα» και άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη Συρία και τον ηγέτη Μπασάρ αλ-Άσαντ.

«Τώρα έχω την ευθύνη, και θα έχω αυτή την ευθύνη και θα την φέρω πολύ περήφανα,» δήλωσε ο Trump απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου την Τρίτη που κατηγόρησε εν μέρει τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για την επίθεση.

«Τώρα είναι η ευθύνη μου. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε [για τον Ομπάμα]», δήλωσε ο Trump.

«Η χθεσινή χημική επίθεση, μια χημική επίθεση που ήταν τόσο τρομακτική στη Συρία εναντίον αθώων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων γυναικών, μικρών παιδιών, ακόμα και όμορφων μικρών μωρών, και ο θάνατός τους ήταν μια προσβολή για την ανθρωπότητα», δήλωσε ο Trump από το Rose Garden. «Αυτές οι αποτρόπαιες πράξεις του καθεστώτος Άσαντ δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι με τους συμμάχους μας σε όλο τον κόσμο για να καταδικάσουμε αυτή την τρομακτική επίθεση και όλες τις άλλες φρικιαστικές επιθέσεις, εδώ που τα λέμε.»

***Τέλος του άρθρου***

ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ???

Δείτε όλα τα παλιά τουίτ του ΙΔΙΟΥ για την κατάσταση στη ΣΥΡΙΑ και προσέξτε καλά τι είχε γράψει στο παρελθόν ο πλεόν…ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!…

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ (ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΗΛ.) ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ…ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ!!!

ΚΑΙ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ Περι…ΟΥΣΤιων του «θεού» προς πραγμάτωσιν των ονείρων τους για το Έργον του…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΜΑΝΤΈΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΈΣ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ και ΓΙΑΤΊ;;;» όπου γράφω:

Εν ολίγοις, οι άνθρωποι πίσω από αυτό το ψεύτικο πόλεμο στη Συρία θέλουν να εγκαταστήσουν έναν αγωγό πετρελαίου που να διατρέχει μέσω της Συρίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας. Υπάρχει όμως και το Ιράν που θέλει κι αυτό να συμμετάσχει σε αυτό το τεράστιο έργο, αλλά επιθυμεί πάρα πολύ να αφαιρεθεί πρώτα απο το πλάνο η Τουρκία, χωρίς όμως να έχει τις ίδιες συνολικές προθέσεις σε αυτό όπως τα άλλη προαναφερόμενα κράτη διότι είναι σύμμαχος της Συρίας.

Γι᾽αυτό πρέπει να βγαλθεί απο τη μέση…Ο Κ. ΆΣΑΝΤ.

Το επίκεντρο της προσοχής του παρόντος άδικου πολέμου βρίσκεται βόρεια της Γαλιλαίας στα Υψώματα του Γκολάν. Μιλάμε για την ίδια περιοχή πάνω και για την οποία πάλεψε το Ισραήλ με την…ΣΥΡΊΑ κατά τη διάρκεια της Εξαήμερου Πολέμου που έγινε το 1967!!! Εκείνην την εποχήν, το Ισραήλ οικειοποιήθηκε παρανομώς δια της βίας και της αιμοχυσίας απο τους Σύριους εκείνην την περιοχήν των Υψωμάτων Γκολάν που ισχυρίζονται σήμερα ότι «δική» τους είναι. Ωστόσο, δεν την πήραν όλην, διοτί ένα μεγάλο κομμάτι της Γκολάν ευρίσκεται ακόμη εντός των συνώρων της…ΣΥΡΊΑΣ. Καταλαβαίνουμε τώρα τι γίνεται εκεί;;;

Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!» και εκεί θα μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτό το θέμα περι των δηλητηριωδών αερίων που απελευθέρωσε ΔΗΘΕΝ ο Άσαντ κατά του λαού του.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο απο το 2016 όπου μαχητές του ISIS στο Αλέπο ετοιμάζουν βόμβες και τα βάζουν στα θεμάλια μερικών κτιριών εκεί και μετά το φόρτωσαν στον…ΑΣΑΝΤ τα ΜΜΕ!!! Και ήταν η ίδια η…CIA που το 2013 είχε παράσχει χημικά όπλα στον ISIS για να εξαπολύσουν κατά του Συριακού λαού και το φόρτωσαν κι αυτό στον…ΑΣΑΝΤ!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=JdoSyBhBCCs

Το ακόλουθο άρθρο είναι του μεγάλου καναλιού PressTV:

-μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)

Σε μια αναχώρηση από τις προηγούμενες επίσημες δηλώσεις, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να δεχθούν ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ να βάλει υποψηφιότητα για μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες…

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Νίκη Χέιλι Ηνωμένων Εθνών έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη για να σηματοδοτήσει την αμερικανική προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τον Απρίλιο.

Αυτή ερωτήθηκε για τα σχόλια του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson που έκανε στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα. «Νομίζω ότι η μακροπρόθεσμη κατάσταση του Προέδρου Άσαντ θα αποφασιστεί από το λαό της Συρίας», δήλωσε ο Tillerson.

Η Χέιλι που δήλωσε η ίδια την Πέμπτη ότι οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρεται για την αφαίρεση του Σύριου ηγέτη, άλλαξε τον τόνο της για αυτόν τη Δευτέρα, λέγοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η Ουάσιγκτον θα αποδεχθεί ο Άσαντ να συμμετέχει σε μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες.

Είπε ότι ο λαός της Συρίας δεν τον θέλουν στην εξουσία [τον Ασάντ], και προχώρησε στο να περιγράψει τον Άσαντ ως εγκληματία πολέμου και επί μακρόν εμπόδιο για την ειρήνη.

«Είναι ότι δεν νομίζουμε τον Ασάντ να τον θέλει πια ο λαός εκεί. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να είναι κάποιος που να θέλει ο λαός», είπε ο Χέιλι.

«Δεν έχουμε καμία αγάπη για ο Άσαντ. Το έχουμε κάνει αυτό πολύ σαφές. Πιστεύουμε ότι υπήρξε εμπόδιο για την ειρήνη επι μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ένας εγκληματίας πολέμου. Αυτό που έχει κάνει στον λαό του, δεν είναι τίποτα περισσότερο από αηδιαστικό», είπε.

Αυτό, ενώ ο Λευκός Οίκος τόνισε την Παρασκευή ότι οι ΗΠΑ πρέπει να κατανοήσουν την «πολιτική πραγματικότητα» στη Συρία και να αποδεχθεί το μέλλον του Άσαντ είναι για τους Σύριους να αποφασίσουν.

«Υπάρχει μια πολιτική πραγματικότητα που πρέπει να δεχτούμε από την άποψη του πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή,» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Sean Spicer.

Οι τελευταίες παρατηρήσεις από την διπλωμάτη των ΗΠΑ είναι σύμφωνες με τη θέση της κυβέρνησης του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έκανε την οποιαδήποτε λύση για την κρίση στη Συρία να εξαρτάται από την αποχώρηση του προέδρου Άσαντ απο τη κυβέρνηση.

http://presstv.com/Detail/2017/04/04/516644/US-wont-accept-Assad-partaking-in-election

ΜΠΟΥΜ!!! Ο Τράμπ μετακινούσε το στρατιωτικό του εξοπλισμό κοντά στη Δαμασκό την ίδια ημέρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή κυβέρνησης στη Συρία!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr