Home Greek News Ο Τραμπ ανέστειλε τον νόμο για προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο

Ο Τραμπ ανέστειλε τον νόμο για προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο

by _
0 comment 187 views

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!» να καταλάβετε ΠΛΗΡΩΣ με ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ έχουμε να κάμνουμε εδω…

I’M TALKING TO…YOU!!!….COME ON!!!

_________________

-απο το Zougla.gr

Την ανάκληση της εφαρμογής της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο την οποία προώθησε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, υπέγραψε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ… 

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο σημειώνεται ότι πέρασαν οριακά την ανάκληση εφαρμογής του νόμου την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς, όμως, να έχουν την υποστήριξη των Δημοκρατικών και υπό την ισχυρή αντίδραση των υποστηρικτών προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ο νέος νόμος καταργεί την εφαρμογή κανονισμών των οποίων υιοθέτησε η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών τον περασμένο Οκτώβριο με την υποστήριξη του πρώην προέδρου της Αμερικής, απαιτώντας από τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες σύνδεσης στο διαδίκτυο να κάνουν περισσότερα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-tramp-anestile-ton-nomo-gia-prostasia-ton-prosopikon-dedomenon-sto-diadiktio

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr