Home Greek News Ο Σάλλας μπαίνει στις υπηρεσίες ασφάλειας, εξαγοράζει την ESA Security

Ο Σάλλας μπαίνει στις υπηρεσίες ασφάλειας, εξαγοράζει την ESA Security

by _
0 comment 144 views

Κίνηση με στόχο τη δημιουργία ευρύτερου φορέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που θα εκτείνεται ακόμα και στον τομέα του Cybersecurity αλλά και στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού πραγματοποίησε ο Μιχάλης Σάλλας εξαγοράζοντας το 45% της ESA Security Solution, μέσω της Lyktos Group…

Η συμφωνία προβλέπει την ταυτόχρονη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, γεγονός το οποίο θα αυξήσει το ποσοστό του Lyktos Group στο 55%.

Η ESA είναι εταιρεία, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας, ο τζίρος της οποίας ανήλθε το 2016 σε 28 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες σε αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρόμους, μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς, εγκαταστάσεις εταιρειών ενέργειας, τράπεζες και εμπορικά δίκτυα.

Στόχος της συμφωνίας είναι η ενίσχυση των κεφαλαίων της ESA και η περαιτέρω επέκταση του εξοπλισμού της για την ανάπτυξη των εργασιών της. Στην εταιρεία απασχολούνται περισσότεροι από 2.000 εργαζόμενοι και εκτιμάται ότι με τους νέους πελάτες και την επέκταση των εργασιών της, θα υπάρξει σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών και του προσωπικού.

Σημειώνεται ότι ο Lyktos Group έχει προχωρήσει σε επενδύσεις σε διάφορους κλάδους, όπως ο τουρισμός, οι τράπεζες, η οινοποιία και οι καινοτόμες τεχνολογίες.

http://crisismonitor.gr/2017/04/o-sallas-beni-stis-ypiresies-asfalias-exagorazi-tin-esa-security/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr