Home Greek News Η Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ την ελληνική γλώσσα!!!

Η Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ την ελληνική γλώσσα!!!

by _
0 comment 202 views

Η Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ την ελληνική γλώσσα!!!

Η ”ελληνική” Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ επίσημα (και τυπικά) την ελληνική γλώσσα. H ιστοσελίδα της, είναι από αρχές Μαρτίου ’17, μόνο στα αγγλικά… Επιβάλεται να έρθουν επειγόντως στις ΗΠΑ οι ”οξυδερκείς μαϊντανοί” που υποδύονται τους πολιτικούς και υπουργούς Ελλάδας (με πρώτον τον γραφικό υφυπουργό Εξωτερικών, με την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια μπροστά σε αρχιερείς, τον Τέρενς Κουίκ), γιά να ”συγχαρούν” πάλι, δημόσια, αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή, γιά την ”διατήρηση της ελληνικής γλώσσας”.

Το ίδιο οφείλει να πράξει και ο ”οξυδερκής τουρίστας”, που υποδύεται τον πρέσβη μας στις ΗΠΑ, ο Λαλάκος, που έδινε ”συγχαρητήρια” το καλοκαίρι στην Κληρικολαϊκή, σε αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή, γιά την…”προσφορά τους στην διατήρηση της ελληνικής γλώσσας”.

‘Οπως είναι γνωστό, το εμπορικό παράρτημα του Βαρθολομαίου (που κάνει ”εξαιρετική δουλειά” γιά την… Τουρκία), η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ, έχει καταργήσει σχεδόν σε όλες τις εκκλησίες τα ελληνικά και κλείνει ελληνικά σχολεία. Η εξέλιξη δικαιώνει το ”ΚΑΛΑΜΙ” που ”φωνάζει” γιά χρόνια, σε ότι αφορά τον βρώμικο ρόλο της φιλοχρήματης ”φιλελληνικής Αρχιεπισκοπής”, γιά τον αφανισμό της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ και την μετατροπή της σε ”χριστιανούς πελάτες εκκλησιών”.

Πηγή: Ιστοσελίδα Καλάμι Ν.Υ.,ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Ο “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ…!!! Ο ΠΑΠΑ…ΠΡΑΚΤΩΡ που ετοιμάζουν το βαθύ κράτος της Αμερικής των Κλίντον, η CIA και οι Τσίπρας, Ρουμπάτης…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr