Home Greek News Πρέσβειρα ΠΟΥΤ@Ν@ των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Ν.Χέιλι: Δεν θα δεχθούμε ο Άσαντ να βάλει υποψηφιότητα για μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες στη Συρία

Πρέσβειρα ΠΟΥΤ@Ν@ των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Ν.Χέιλι: Δεν θα δεχθούμε ο Άσαντ να βάλει υποψηφιότητα για μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες στη Συρία

by _
0 comment 108 views

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ (ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΗΛ.) ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ…ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ!!! 

«Υπάρχει μια πολιτική πραγματικότητα που πρέπει να δεχτούμε από την άποψη του πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή,» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου [ανοχής] Sean Spicer.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΤΟΙΣ 100 ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΚΗ ΤΟΥ…ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!

ΚΑΙ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ Περι…ΟΥΣΤιων του «θεού» προς πραγμάτωσιν των ονείρων τους για το Έργον του…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!» και εκεί θα μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτό το θέμα περι των δηλητηριωδών αερίων που απελευθέρωσε ΔΗΘΕΝ ο Άσαντ κατά του λαού του.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Το ακόλουθο άρθρο είναι του μεγάλου καναλιού PressTV:

-μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)

Σε μια αναχώρηση από τις προηγούμενες επίσημες δηλώσεις, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να δεχθούν ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ να βάλει υποψηφιότητα για μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες…

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Νίκη Χέιλι Ηνωμένων Εθνών έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη για να σηματοδοτήσει την αμερικανική προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τον Απρίλιο.

Αυτή ερωτήθηκε για τα σχόλια του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson που έκανε στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα. «Νομίζω ότι η μακροπρόθεσμη κατάσταση του Προέδρου Άσαντ θα αποφασιστεί από το λαό της Συρίας», δήλωσε ο Tillerson.

Η Χέιλι που δήλωσε η ίδια την Πέμπτη ότι οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρεται για την αφαίρεση του Σύριου ηγέτη, άλλαξε τον τόνο της για αυτόν τη Δευτέρα, λέγοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η Ουάσιγκτον θα αποδεχθεί ο Άσαντ να συμμετέχει σε μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες.

Είπε ότι ο λαός της Συρίας δεν τον θέλουν στην εξουσία [τον Ασάντ], και προχώρησε στο να περιγράψει τον Άσαντ ως εγκληματία πολέμου και επί μακρόν εμπόδιο για την ειρήνη.

«Είναι ότι δεν νομίζουμε τον Ασάντ να τον θέλει πια ο λαός εκεί. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να είναι κάποιος που να θέλει ο λαός», είπε ο Χέιλι.

«Δεν έχουμε καμία αγάπη για ο Άσαντ. Το έχουμε κάνει αυτό πολύ σαφές. Πιστεύουμε ότι υπήρξε εμπόδιο για την ειρήνη επι μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ένας εγκληματίας πολέμου. Αυτό που έχει κάνει στον λαό του, δεν είναι τίποτα περισσότερο από αηδιαστικό», είπε.

Αυτό, ενώ ο Λευκός Οίκος τόνισε την Παρασκευή ότι οι ΗΠΑ πρέπει να κατανοήσουν την «πολιτική πραγματικότητα» στη Συρία και να αποδεχθεί το μέλλον του Άσαντ είναι για τους Σύριους να αποφασίσουν.

«Υπάρχει μια πολιτική πραγματικότητα που πρέπει να δεχτούμε από την άποψη του πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή,» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Sean Spicer.

Οι τελευταίες παρατηρήσεις από την διπλωμάτη των ΗΠΑ είναι σύμφωνες με τη θέση της κυβέρνησης του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έκανε την οποιαδήποτε λύση για την κρίση στη Συρία να εξαρτάται από την αποχώρηση του προέδρου Άσαντ απο τη κυβέρνηση.

http://presstv.com/Detail/2017/04/04/516644/US-wont-accept-Assad-partaking-in-election

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr