Home Greek News ΒΟΜΒΑ!…γιατί…«ΒΟΜΒΑ» ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ στη Ρωσία σήμερα, ΑΛΛΆ απλά άλλο ένα ΨΕΥΤΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΑΛΆ…ΠΟΥΤΙΝ και ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ γιατί ανήκουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

ΒΟΜΒΑ!…γιατί…«ΒΟΜΒΑ» ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ στη Ρωσία σήμερα, ΑΛΛΆ απλά άλλο ένα ΨΕΥΤΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΑΛΆ…ΠΟΥΤΙΝ και ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ γιατί ανήκουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

by _
0 comment 95 views

Μιλάμε εδώ για ΠΡΟΠ, «ΑΙΜΑΤΑ» ΨΕΥΤΙΚΑ και…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ!!!

Και μέσα σε μία μόνο ωρίτσα μετά το «γεγονός» τα είχαν όλα ΕΤΟΙΜΑ τα ΜΜΕ, όπως το Reuters, να τα πλασάρουν ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ στον κόσμο ως «αληθινά»!!!

ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ!!! ΗΤΑΝ ΤΟ Reuters, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ «ΕΓΙΝΕ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

ΒΟΜΒΑ!…γιατί…«ΒΟΜΒΑ» ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ στη Ρωσία σήμερα, ΑΛΛΆ απλά άλλο ένα ΨΕΥΤΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΑΛΆ…ΠΟΥΤΙΝ και ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ γιατί ανήκουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Προσπάθεια κινητοποιήσης του Ρωσικού λαού ώστε να πεισθεί απο την ατζέντα της ρωσικής κυβέρνησης εις ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!…

Δείτε πρώτα το βίντεο του καναλιού Russianvids πάνω σε αυτό και μετά δείτε και το δεύτερο και το τρίτο βίντεο και μετά τη δική μου ανάλυση για το ίδιο θέμα….

https://www.youtube.com/watch?v=WIBzfFdjRmY

https://www.youtube.com/watch?v=2JwQjtg_fi0

https://www.youtube.com/watch?v=fhxlew1ZvPw

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/658794754326583/

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/658794754326583/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr