ΒΟΜΒΑ!…γιατί…«ΒΟΜΒΑ» ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ στη Ρωσία σήμερα, ΑΛΛΆ απλά άλλο ένα ΨΕΥΤΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΑΛΆ…ΠΟΥΤΙΝ και ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ γιατί ανήκουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Μιλάμε εδώ για ΠΡΟΠ, «ΑΙΜΑΤΑ» ΨΕΥΤΙΚΑ και…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ!!!

Και μέσα σε μία μόνο ωρίτσα μετά το «γεγονός» τα είχαν όλα ΕΤΟΙΜΑ τα ΜΜΕ, όπως το Reuters, να τα πλασάρουν ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ στον κόσμο ως «αληθινά»!!!

ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ!!! ΗΤΑΝ ΤΟ Reuters, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ «ΕΓΙΝΕ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

ΒΟΜΒΑ!…γιατί…«ΒΟΜΒΑ» ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ στη Ρωσία σήμερα, ΑΛΛΆ απλά άλλο ένα ΨΕΥΤΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΑΛΆ…ΠΟΥΤΙΝ και ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ γιατί ανήκουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Προσπάθεια κινητοποιήσης του Ρωσικού λαού ώστε να πεισθεί απο την ατζέντα της ρωσικής κυβέρνησης εις ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!…

Δείτε πρώτα το βίντεο του καναλιού Russianvids πάνω σε αυτό και μετά δείτε και το δεύτερο και το τρίτο βίντεο και μετά τη δική μου ανάλυση για το ίδιο θέμα….

https://www.youtube.com/watch?v=WIBzfFdjRmY

https://www.youtube.com/watch?v=2JwQjtg_fi0

https://www.youtube.com/watch?v=fhxlew1ZvPw

Αναφέρει το: GreekNewsOnDemand.conΒΟΜΒΑ: "Βόμβα" δεν έσκασε σήμερα στη Ρωσία αλλά Η έναρξη ενός δόλιου σχεδίου της κυβέρνησης του ΠΟΥΤΙΝ για το ρωσικό λαό! Η νέα τάξη αλά …ΠΟΥΤΙΝ είν´εδώ!!! Στημένο το χτύπημα στη Ρωσία;!!!!!! Αρθρο εδω: http://greeknewsondemand.com/2017/04/04/βομβα-γιατί-βομβα-δεν-υπηρχε-στη-ρω/

Posted by John Kountouris on Monday, April 3, 2017

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/658794754326583/