Home Greek News Π. Καμμένος: «Το ότι ο Σημίτης κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας – »

Π. Καμμένος: «Το ότι ο Σημίτης κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας – »

by _
0 comment 94 views

ΌΜΩΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο…ΜΠΑ-ΜΠΟΎΛΗΣ….ΕΙΝ’ΕΔΩ!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!!!» ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ….ΑΕΡΣΤΑΤΟ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΟΣ!!!

_________________

Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, του Παπαντωνίου, του Τσοχατζόπουλου

Σε συνέντευξή του υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εξαπολύει σκληρή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη λέγοντας χαρακτηριστικά «Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας».

Ο κ. Καμμένος σχολιάζει τις αναφορές του κ. Σημίτη για το ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό… φαινόμενο και δεν χρειάζονται εξεταστικές επιτροπές και λέει χαρακτηριστικά: «Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός ο οποίος παρέδωσε τον Οτσαλάν. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που στην κρίση των Ιμίων άφηνε τους Αρχηγούς και τον Διοικητή της ΕΥΠ έξω από το γραφείο του.

Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κάλυψε τον κ. Πάγκαλο όταν είπε ότι ‘θα έπρεπε να πάρει τη σημαία ο αέρας’. Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας».

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στην εφημερίδα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν να συμπεριληφθεί στην συνταγματική αναθεώρηση η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απ΄ ευθείας από το λαό.

http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/04/kammenos-to-oti-kykloforei-eleftheros-o-shmiths.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr