Home Greek News Ο πρόεδρος Τζόν Κένεντι στο ημερολόγιό του: Δεν υπάρχουν αποχρώσες αποδείξεις ότι πέθανε στο καταφύγιό του ο Χίτλερ – [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Ο πρόεδρος Τζόν Κένεντι στο ημερολόγιό του: Δεν υπάρχουν αποχρώσες αποδείξεις ότι πέθανε στο καταφύγιό του ο Χίτλερ – [ΕΓΓΡΑΦΟ]

by _
0 comment 170 views

Αυτήν την αποκάλυψιν την είχαμε κάμει πρωτοσέλιδιον εις την «Ελεύθερην Ώραν» εγώ και ο καλός μου φίλος και συνάδελφος εκ Θέσ/νίκης Ιωάννου Παπαζήση εις τας 14 Νοεμ. του 2015…

Διαβάστε το άρθρον μας πατώντας ΕΔΩ με τίτλον «Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ»

Την ΕΙΔΗΣΙΝ ΑΥΤΗΝ την επιβεβαίωσε το ίδιο το…FBI λίγους μήνες μετά το τέλος του ΔΠΠ (πατήστε εδώ)…

Όμως, είναι ίδιος ο…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ που έρχεται πλέον να μας την επιβεβαιώσει την αποκάλυψιν αυτήν, έστω και…ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ…!!!….

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.59, 02 Απριλ. 2017 | JohnKountouris.com

Μην ξεχνάμε το γεγονός ότι ο πατέρας του Τζόν Κένεντι, Τζόσεφ Κένεντι, ήταν μεγάλος υποστηρικτής του Χίτλερ, όπως κι ο Γκάντι και πάρα πολλά άλλα σημαίνοντα πρώσοπο σε όλο τον κόσμο!

Ο Χίτλερ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ των ίδιων των Περι…ΟΥΣΤιων του «θεού» που χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες να κερδίσουν τη συμπάθεια όλου του κόσμου ώστε να μας ξεγελάσουν και να μας…ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, κάτι το οποίο το έχουν δυστυχώς καταφέρει λόγω της αφέλειας πολλών ανθρώπων στο να τα ΕΛΕΓΧΟΥΝ τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!! Και ομιλώ περισσότερον για τους Εβραιο-σιωνιστάς που πλασάρουν εδώ και χρόνια αυτόν τον αρχι-μύθον της ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ φυλής τους στον υπόλοιπον κόσμον.

Υπάρχουν ευτυχώς πολλοί Εβραίοι εκεί έξω που τα έχουν ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ αυτά τα ΨΕΥΜΑΤΑ, ειδικά Εβραίοι λόγιοι, ιστορικοί και ακαδημαϊκοί, ενώ εσείς οι βρωμο-Αριστεροί «εκπαιδευτές» στο Ελλάδισταν συνεχίζετε να αφιερώνετε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ σε αυτό το αποδεδειγμένο ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ για το έθνος μας ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΚΤΟΝΩΝ στα ελληνόπουλα στα δημόσια σχολεία, αφιερώνοντας μόνο λίγες ώρες για την διδασκαλία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗ…ΛΟΥΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΆΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ…!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟΝ «“6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι” απο το…1869;;;!!!» να καταλάβετε….

ΠΡΟ ΧΙΤΛΕΡ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ….ΠΡΟ ΧΙΤΛΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!….Κι εξηγήστε μου, πώς μπορούσε ο λέγων το «ΟΧΙ!» Μεταξάς να χαιρετούσε κι αυτός, κι οι συν αυτώ, «νατζιστικώς» την ώρα που ήταν ταυτόχρονα κι ο εχθρός του Χίτλερ???…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΔΗΛ., ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΨΕΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΖΙΣΤΙΚΟΥ» ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΤΖΙΣΤΩΝ!!!…

ΩΣΤΟΣΟ…

ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΘΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΕΙΣ ΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ, ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ….ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!!!….

Ακολουθεί η ιδική μου σύνοψις ενός πρόσφατου άρθρου του έγκριτου ιστολογίου thefreethoughtproject.com επι του θέματους αυτού:

  • Αν δεν έχετε πειστεί, είστε σε καλή παρέα γιατί πρόσφατα αποκαλυφθέντα έγγραφα από προσωπικό ημερολόγιο του Τζόν Κένεντι αποκαλύπτουν τις αμφιβολίες που είχε για το θάνατο του Χίτλερ κατά το τέλος του ΔΠΠ
  • Ο αγαπημένος πρώην πρόεδρος έτρεφε ενδοιασμούς για την 30 Απριλίου του 1945 θάνατοι.
  • «Η Ράιχ Καγκελαρία του Χίλρτερ ήταν σαν ένα κέλυφος,» έγραψε ο Κένεντι το 1945, αρκετά χρόνια πριν ανέλθει στον Λευκό Οίκο. «Οι τοίχοι είχαν πελεκηθεί και σημαδευτεί από σφαίρες, δείχνοντας την καταπληκτική μάχη που έλαβε χώρα κατά τη στιγμή της πτώσης της. Το καταφύγιο αέρας-επιδρομής του Χίτλερ ήταν περίπου 120 πόδια κάτω στο έδαφος – καλά επιπλωμένο αλλά είχε εντελώς καταστραφεί. Το δωμάτιο όπου υποτίθεται ότι συνάντησε το θανατό του ο Χίτλερ, έδειξε καμμένους τοίχους και ίχνη φωτιάς. Ωστόσο, δεν υπάρχουν αποχρώσες αποδείξεις, ότι το σώμα που βρέθηκε ήταν το σώμα του Χίτλερ. Αμφιβάλλουν πως είναι νεκρός οι Ρώσοι.»

  • Ο ιστορικός Abel Basti, ο οποίος μπαίνει σχολαστικά σε λεπτομέρειες για την υπόθεση όσον αφορά τις σωρούς που είχαν ανακαλυφθεί στο οχυρωμένο καταφύγιο, που υπέστη και σοβαρές ζημιές 120 πόδια κάτω από το έδαφος δεν ήταν αυτές του Φύρερ και της νύφης του των μόλις δύο ημερών.
  • Δημοσιευθέν το περασμένο καλοκαίρι στην Αργεντινή, στο βιβλίο «El Exilio de Χίτλερ,» ή «Ο Χίτλερ στη Εξορία», ο Basti ρίχνει τον επι μακρόν καταποθέντα απολογαριασμόν της δολοφονίας-αυτοκτονίας εις μιαν δίνην, αλλά ακόμα και τα ΜΜΕ, όπως η Huffington Post, δημοσιεύουν άρθρα που περιγράφουν την υπόθεση του βιβλίου.
  • «Υπήρξε μια συμφωνία με τις ΗΠΑ, όπου θα επιτραπεί στον Χίτλερ να δραπετεύσει και ότι δεν έπρεπε, και καμία περίπτωσιν, να πέσει στα χέρια της Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό ίσχυσε και για πολλούς επιστήμονες, στρατιωτικούς και κατασκόπους που πήραν μέρος αργότερα στον αγώνα ενάντια στο σοβιετικό καθεστώς,» γράφει ο Basti.
  • Μια σήραγγα στο υπόγειο της Καγκελαρίας ήταν συνδεδεμένο με κοντινό αεροδρόμιο, παρέχοντας στον ηγέτη δεσπότη και τη σύζυγό του, την ταχύτερη δυνατή οδό διαφυγής για το χρονικό διάστημα–ένα ελικόπτερο περίμενε το ζευγάρι για να τους πάει αμέσως στην Ισπανία, όπου, λέει ο Basti, κατευθύνθηκαν στις Καναρίους Νήσους.
  • Στη συνέχεια, μια U-Boat (λέμβος), παρέδωσε τον Χίτλερ στην Αργεντινή για μια δεκαετή διαμονή πριν προχωρήσει στην Παραγουάη, όπου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ζώντας υπό την αιγίδα του πρόεδρου Αλφρέδου Στρέσνερ –του οποίου ο πατέρας καταγόταν από την περιοχή της Βαυαρίας της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- μέχρι τις 3 του Φλεβάρη 1971, όταν πέθανε τελικά πιστεύει ο Basti.
  • «Πλούσιες οικογένειες που τον είχαν βοηθήσει τον Χίτλερ όλα αυτά τα χρόνια ήταν και υπεύθυνες για την οργάνωση της κηδείας του,» γράφει ο Basti. «Ο Χίτλερ είχε ταφεί σε ένα υπόγειο καταφύγιο, το οποίο είναι πλέον ένα κομψό ξενοδοχείο στην πόλη της Ασουνσιόν.Το 1973, η είσοδος στο καταφύγιο σφραγίστηκε και 40 άνθρωποι ήρθαν για να αποχαιρετήσουν τον Χίτλερ. Ένας από αυτούς που συμμετείχε ήταν ο Βραζιλιάνος ένοπλος, Fernando Nogueira de Araujo, δήλωσε στη συνέχεια σε μια εφημερίδα για την τελετή. »

Πηγή του άρθρου του TheFreeThoughtProject.com: http://thefreethoughtproject.com/68083-2/

-Ιωάννης Κουντούρης – Δημοσιογράφος/Συγγραφεύς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Ο Νατζιστής Αξιωματικός Που Έγινε Πράκτορας της…CIA!…o οποίος ήταν και καθηγητής του Πανεπιστήμιου…ΑΘΗΝΩΝ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr