Home Greek News Ανάπτυξη ή κομματισμός; – Ξύπνα Ελλάδα, Έλληνες ενωθείτε!

Ανάπτυξη ή κομματισμός; – Ξύπνα Ελλάδα, Έλληνες ενωθείτε!

by _
0 comment 137 views

Ξύπνα Ελλάδα, Έλληνες ενωθείτε!

Μετά από επτά χρόνια συνεχόμενης οικονομικής κρίσης όλοι συμφωνούμε ότι: Η παγκόσμια οικονομική κρίση έφερε στην Ελλάδα αλλά και στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό και κοινωνικό στερέωμα την ολική κατάρρευση του καπιταλιστικού, σοσιαλιστικού και κομμουνιστικού συστήματος.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη της οικονομικής και κοινωνικής διαχείρισης φέρνει για πρώτη φορά τον λαό αντιμέτωπο με πολύ σημαντικές αλλαγές, αποφάσεις και μεταρρυθμίσεις που θα επηρεάσουν την ζωή του για τους δύο τουλάχιστον επόμενους αιώνες.

Πιστεύω και συμφωνούμε όλοι πως η μόνη λύση που έχουμε σήμερα είναι να δημιουργηθεί ένας διάλογος, βασισμένος στην κριτική σκέψη, μεταξύ της εξουσίας και του αυτόνομου λαού για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το νέο οικονομικό και  πολιτικό μοντέλο ανάπτυξης της κοινωνίας μας και κατ’ επέκταση της ευρωπαϊκής κοινωνίας.

Σήμερα δεν έχουμε την πολυτέλεια του διχασμού και πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί προς μία και μόνη κατεύθυνση:  Την Προστασία της Ελευθερίας και της Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Κοινωνίας.
Αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελληνική κοινωνία δημιουργώντας ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία πρέπει να δημιουργήσουμε νέα επαγγέλματα και να αναγεννηθεί μια νέα και μεγάλη μεσαία αστική τάξη η οποία σήμερα έχει διαλυθεί.

Πρέπει να αποκτήσουμε κοινωνικές υποδομές  που θα αντέξουν στην συμπίεση που θα δεχτεί η ευρωπαϊκή κοινωνία από την παγκοσμιοποίηση μέσα από το τεράστιο μεταναστευτικό ρεύμα και την τεχνητή οικονομική κρίση.

Για να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο, πρέπει να επεξεργαστούμε νέα χρηματοοικονομικά μοντέλα που θα μας οδηγήσουν στο μηδενισμό του ελληνικού δημόσιου χρέους αλλά και του ευρωπαϊκού δημόσιου χρέους.

Στη χώρα μας, μετά την κατάρρευση όλων των διαχωριστικών γραμμών, τόσο της κοινωνίας όσο και των κομμάτων που ψήφισαν όλα τα μνημόνια, πρέπει να περάσουμε σε μια θετική και συλλογική συνεργασία ώστε να βγούμε από την οικονομική και κοινωνική κρίση δημιουργώντας μια οικονομικά ανεξάρτητη Ελλάδα.

Πολλοί πιστεύουν πως μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας θα ήταν μια λύση. Πραγματικά πιστεύω ότι θέλουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με απόλυτη πλειοψηφία και μια δημιουργικη και πολυκομματική αντιπολίτευση.

Η ΕΕ αποκάλυψε τις αδυναμίες της και την έλλειψη προτάσεων για την δημιουργία ενός νέου κοινωνικού οράματος.

Σήμερα η Ελλάδα, μέσα από τις συμπληγάδες της οικονομίας και της συμπίεσης της παγκοσμιοποίησης στις οποίες βρίσκεται, μπορεί αλλά και πρέπει να αξιοποιήσει αυτήν την αδυναμία της ΕΕ και δυναμικά να θέσει αυτή την νέα ατζέντα για την επίλυση όλων των κοινών προβλημάτων των μελών κρατών που είναι τα βασικά και τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας μας!

Οι λαοί της ΕΕ είναι πλέον ώριμοι να ακούσουν από εμάς προτάσεις αλλά και λύσεις διότι μέχρι σήμερα η Ελλάδα ήταν στο περιθώριο λόγω των πολιτικών της επιλογών!

Οι πολιτικές και οι κομματικές δυνάμεις αλλάζουν στην ΕΕ και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καθορίσουμε την τύχη μας σε σχέση με την δική τους!

Σήμερα η ΕΕ έχει ανάγκη από ένα νέο μοντέλο βελτίωσης της κοινωνίας, ένα μοντέλο προοδευτικό, οικολογικό, κοινωνικό, αλληλέγγυο, παραγωγικό και αναπτυξιακό για όλους μας.

Άλλωστε όλοι μας συμμφωνούμε πως τα κράτη μέλη έχουν αποτύχει μόνο με την εθνική τους κυβέρνηση και η ισχυροποίησή τους από μια μεγάλη και δυνατή ΕΕ είναι πλέον αναγκαία!
Ενωθείτε, ενωθείτε, ενωθείτε ο κόσμος άλλαξε, όλοι μαζί είμαστε ένα, όλοι μαζί!
Αντώνης Κρυζαλιώτης

ΠΗΓΗ

Read more: http://www.oparlapipas.gr/2017/04/blog-post_93.html#ixzz4dChWbjPp

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr