Home Greek News Τατιάνα Στεφανίδου κάτα Χ.Α.(vid) Έχουν καταντήσει αηδία τα κανάλια με την προπαγάνδα κατά της Χ.Α

Τατιάνα Στεφανίδου κάτα Χ.Α.(vid) Έχουν καταντήσει αηδία τα κανάλια με την προπαγάνδα κατά της Χ.Α

by _
0 comment 114 views

Απαγορεύεται λεει προπαγάνδα σε μικρά παιδιά! την ώρα που ολα τα σχολικά βιβλία, κανουν προπαγάνδα μολύνοντας τα μυαλά και με ιστορικά ψέμματα υπέρ των κομμουνιστών!

Μερικά ενδιαφέροντα σχολεια απο το youtube:

Η προπαγάνδα δασκάλων, καθηγητών που γίνονται 40 χρονιά σε σχολεία αυτο δεν πειράζει??

Μια ζωή η ΚΝΕ -ΚΚΕ έρχεται και κανει παιδομάζωμα έξω απο τα σχολεια και μοιράζει φυλλάδια δεν σας πείραξε αυτο?

Και γω ανήλικο παιδί ήμουν ότι με ανάγκαζαν οι δάσκαλοι μου να πηγαίνω στην γιορτή του πολυτεχνείου. Ακόμα και σήμερα οι ανήλικοι γιορτάζουν την μέρα που το καθεστώς της δημοκρατίας και της προόδου μας οδήγησε στα μνημόνια, στην ανεργία, στα κέντρα αστέγων, στις αυτοκτονίες κλπ κλπ/…

Ένας κύριος απο το ακροατήριο ρώτησε την αμόρφωτη Τατιάνα που δήθεν νοιάστηκε για τα περιοδικά που διαβάζουν τα παιδιά μας, ποια είναι η αντίστοιχη κριτική για τον σφαγέα ανήλικων παιδιών Μπελογιάννη απο πλευράς ΜΜΕ;
Καμία απάντηση απο τα τηλεσούργελα του πάνελ.Τέλος σχολίων .

Το μονο που έχουμε να πούμε εδω, και μπορούν να αντέξουν οι μάζες(καθώς εδώ υπάρχει κάτι άλλο), είναι οτι ειναι απίστευτο πόσο εύκολα χειραγωγούν τις μάζες, τι νομίζεται οτι θα κάνει ένας κομμουνιστης αριστερός όταν του δείξεις με ολα τα στοιχειά, οτι ο αγαπημένος του Στάλιν ηταν εκτός απο Εβραίος ενα σφαγέας; και τα πάντα που λένε για τον Χίτλερ ψέμματα? για να μπορούν σήμερα να λένε σε όλη την Ευρώπη περί “κακών ναζι” ολα τα εθνικιστικά κόμματα! μέχρι και τον Τραμπ “ναζι” τον έλεγαν πριν βγει, και ακόμα τον λένε!σταμάτησαν να τρώνε κουτόχορτο στην Αμερική!οι νεοελληνες τον ύπνο του δίκαιου, δεν έχει νόημα να καθόμαστε να λέμε τα αυτονόητα σε δογματικούς, ειναι άξιοι της μοίρας τους γιαυτό και έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια θα ειναι η αντίδραση του? θα αλλάξει γνώμη? θα καταλάβει οτι τον δουλεύουν? με μια μικρή ερευνά μπορείς να μάθεις αληθινή ιστορία, δεν ζούμε στο μεσαίωνα, η αληθινή ιστορία δεν εχει καμια σχέση με την κομμουνιστική προπαγάνδα που μαθαίνουν στα σχολειά και οχι μόνο.“History will be kind to me for I intend to write it.” ― Winston Churchill = “Η ιστορία θα είναι καλή μαζί μου γιατί σκοπεύω να την γράψω”, αυτο το ανθρωπόμορφο κτήνος ο Winston Churchill,ίδια ράτσα με τους κομμουνιστές,ενεργούσε για την μασονία, έδινε εντολες να κάψουν ζωντανούς χιλιαδες άμαχους! τον υμνούν τα πρόβατα και τα “σκυλιά” στον ελλαδιστάν.

Φυσικά και δεν θα αλλάξει γνώμη !αντίθετα θα σε πει την κλασική καραμέλα “ναζι φασίστα” χωρίς κανένα επιχείρημα, οι λεγόμενοι κομμουνιστες αριστεροι δεν ειναι τάχα μια ιδεολογία αλλα κάτι άλλο! τι ιδεολογίες και βλακείες; αν ηταν ετσι θα ηταν όλοι κομμουνιστές αριστεροί, αφου στα ίδια σχολεία πάνε και με τα ίδια κομμουνιστικα ψέμματα μολύνουν τα μυαλά !εδώ υπάρχει πληροφορία,κομμουνιστικο μόρφωμα γεννιέσαι!

Γιαυτό οπού ηταν κομμουνιστες έσφαζαν και βίαζαν μη κομμουνιστες ως άγρια θηρία! και παράδοξος οι πιο πολλοι κομμουνιστες αριστεροι έλκουν την καταγωγή τους απο Αφρική και Τουρκιά κτλ σημιτικές φυλές ,και οχι απο Ευρώπη!τα συμπεράσματα δικά σας! δεν λέω πολλά εσκεμμένα….. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ…

http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/04/tatiana-stefanidou-kata-xryshs-ayghs.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr