Home Greek News Είδηση – BOMBA: Κι άλλος υπουργός, φίλος του Τσίπρα, με εταιρεία στον Παναμά;

Είδηση – BOMBA: Κι άλλος υπουργός, φίλος του Τσίπρα, με εταιρεία στον Παναμά;

by _
0 comment 112 views

Στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝ.ΕΛ. λατρεύουν να έχουν εταιρείες στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στον Παναμά που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους φορολογικούς παραδείσους….

Μετά τον Πάνο Καμμένο και την εταιρεία PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A. (για την οποία έγραψε πρώτο το Newsbomb.gr), ένας άλλος Πάνος, ο Σκουρλέτης φέρεται να έχει σχέσεις με εταιρείες του Παναμά.

Για να είμαστε ακριβείς, το ereportaz.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο που -σύμφωνα με το οποίο- ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά.

Το έγγραφο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να δούμε την έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πατρός Σκουρλέτη, καθώς επίσης και αν αυτή η εταιρεία στο όνομα Vassilios George Skourletis ανήκει σε μέλος της οικογένειάς του και αν έχει δηλωθεί στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Μετά και από αυτό το περιστατικό, είναι προφανές ότι οι υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα πρέπει πλέον να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τις χρηματοοικονομικές τους δραστηριότητες.

 

Source: http://www.oparlapipas.gr/2017/04/bomba.html#ixzz4d6voGfx6

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr