Home Greek News VIDEO – EΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ… ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ AKOMA ENTAΣΗ!!!

VIDEO – EΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ… ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ AKOMA ENTAΣΗ!!!

by _
0 comment 154 views

Πηγή: http://www.oparlapipas.gr/2017/03/video-e-akoma-enta.html

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων έγινε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης από διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Συνδικαλιστές και σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ είχαν αναρτήσει πανό στην είσοδο της Περιφέρειας και αρχικά απαγόρευσαν την είσοδο στον υπουργό, όμως μετά από προτροπές συναδέλφων τους άφησαν τον Γιώργο Σταθάκη να μπει στην Περιφέρεια.

Ο Γιώργος Σταθάκης επισκέφθηκε νωρίτερα το ενεργειακό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερώσει τους φορείς της τοπικής κοινωνίας για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης στον ενεργειακό τομέα.

«Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος να παραμείνει στα χέρια του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος» δήλωσε ο υπουργός από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη.

Πηγή βίντεο: kozanimedia.gr

http://www.oparlapipas.gr/2017/03/video-e-akoma-enta.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr