Home Greek News Νέα διαρροή των WikiLeaks για την ‘κερκόπορτα’ της CIA στα προϊόντα της Apple ?

Νέα διαρροή των WikiLeaks για την ‘κερκόπορτα’ της CIA στα προϊόντα της Apple ?

by _
0 comment 167 views

Αφορά όλους τους χρήστες της Apple και του Mac που πιστεύουν ότι οι συσκευές τους είναι ασφαλέστερες από θέμα «επιτήρησης ή ασφάλειας» συγκριτικά με άλλες μάρκες.

Στις 23 Μαρτίου, 2017, το RT δημοσίευσε το “#Vault 7: WikiLeaks Releases ‘Dark Matter’ batch CIA hacking tactics for Apple products”.

Εδώ είναι το βίντεο που εξέδωσε ο Τζούλιαν Ασάνζ σχετικά με το ζήτημα των πληροφοριών της CIA.

«Δυνητικά ζημία δισεκατομμυρίων δολαρίων» έχει γίνει από τη CIA στις εταιρείες τεχνολογίας, είπε ο Ασάντζ, προσθέτοντας ότι η εμπιστοσύνη έχει πληγεί μετά τις αποκαλύψεις. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι με κάποιες διορθώσεις οι συσκευές που δείχνουν ευάλωτες στις διαρροές το πρόβλημα επιλύνεται πιο γρήγορα, αλλά άλλες, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεοράσεων, θα είναι πιο δύσκολο και απαιτείται περισσότερος χρόνος για να διορθωθεί.

«Το WikiLeaks έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες,» δήλωσε ο Ασάνζ, προσθέτοντας ότι «έχουμε αποφασίσει να συνεργαστούμε μαζί τους, να τους δώσουμε κάποια αποκλειστική πρόσβαση σε ορισμένες από τις τεχνικές λεπτομέρειες που έχουμε, έτσι οι διορθώσεις να βγουν προς τα έξω».
Διάφορες τεχνικές κατονομάζονται στις μεθόδους λεπτομερώς στην ανακοίνωση, οι οποίες θα μπορούσε να επιτρέψουν να τεθούν σε κίνδυνο οι συσκευές, από τη γραμμή παραγωγής μέχρι τον τελικό χρήστη ή να γίνουν στόχος της CIA.

 

πηγή: ANTIMEDIA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr