Home Greek News Σας καλοσορίζω στο…PLACEBOOK! Οι Υπηρεσίες τοποθεσίας για το Facebook θα παρακολουθούν απο’δω και πέρα τις κινήσεις σας και θα αποκαλύπτουν τον επακριβή προσδιορισμό της θέσης σας…σε «φίλους»!!!

Σας καλοσορίζω στο…PLACEBOOK! Οι Υπηρεσίες τοποθεσίας για το Facebook θα παρακολουθούν απο’δω και πέρα τις κινήσεις σας και θα αποκαλύπτουν τον επακριβή προσδιορισμό της θέσης σας…σε «φίλους»!!!

by _
0 comment 129 views

Σας καλοσορίζω στο…PLACEBOOK! Οι Υπηρεσίας Τοποθεσίες για το Facebook θα παρακολουθούν απο’δω και πέρα τις κινήσεις σας και θα αποκαλύπτουν τον επακριβή προσδιορισμό της θέσης σας…σε «φίλους»!!!

Με λίγα λόγια…ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ πλασάροντάς μας τέτοιες καινούριες και…ΥΠΟΥΛΟΤΑΤΕΣ «εφαρμογές» για την περαιτέρω «διασκέδασή μας»…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/655804644625594/

Το κοινωνικό δίκτυο παρουσιάζει ένα δυνητικά αμφιλεγόμενο νέο σύστημα, το οποίο σας επιτρέπει να δείξετε σε φιλαράκια σε τι σημείο βρίσκεστε στον κόσμο!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr