Home Greek News Οι ηθοποιοί κρίσης (πράκτορες της κυβέρνησης) που τυχαίνει να είναι και..ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ…!!!..

Οι ηθοποιοί κρίσης (πράκτορες της κυβέρνησης) που τυχαίνει να είναι και..ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ…!!!..

by _
0 comment 224 views

Οι ηθοποιοί κρίσης (δηλ.πράκτορες της κυβέρνησης) που τυχαίνει να είναι και..ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ…!!!..

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.17, 25 Mαρ. 2017 | JohnKountouris.com

Π.χ., ο κ David Wheeler είναι ένας ηθοποιός κρίσης που τυχαίχει να είναι και ένας ηθοποιός…ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ!!!  Αυτός ήταν ένας απο τους πληρωμένους ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ που έπαιξαν τους ρόλους τους στον εντελώς καραγκιοζιλίκα στημένο…ΘΕΑΜΑ του «πυροβολισμού» Σάντι Χούκ (Sandy Hook) στο Κονέκτικατ που «έγινε» το Δεκ. του 2012 στο σχολείο Σάντι Χούκ. Λένε πώς σκοτώθηκαν πολλά μικρά παιδιά, ενώ, στην πραγματικότητα, ήταν 100 τοις 100…ΣΤΗΜΕΝΟΣ!!! 

Διαβάστε το άρθρο μου “Nobody died at Sandy Hook” να καταλάβετε.

Αν δεν ξέρετε τι σημαίνει «ηθοποιός κρίσης» τότε διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Θα ήθελα να σας γνωρίσω σε αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται “ηθοποιοί κρίσης”. Μήπως τους ξέρετε;;»…

Όλοι αυτοί αφορούν τους ανθρώπους που προσλαμβάνει το Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για να συμμετάσουν σε όλα αυτά τα εντελώς ΣΤΗΜΕΝΑ «τρομοκρατικά χτυπήματα» που δεν τα κάνουν κάτι τρομοκράτες «μπαμπούλες» εκεί έξω αλλά…ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ προκειμένουν να περάσουν τις ατζέντα τους για την περαιτέρω περιστολή, μείωση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων!!! Κι όλ’αυτά στο όνομα της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρο και αν δεν ξέρετε τα Αγγλικά, δεν πειράζει, γιατί δεν είναι δύσκολο κανείς να καταλάβει τι παίζεται εδώ….

http://ppsimmons.blogspot.com/2015/12/busted-sandy-hooks-star-actor-david.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr