Home Greek News Η ταινία “Το Λονδίνο Έπεσε”, που βγήκε στις αίθουσες ακριβώς πριν ένα χρόνο, έλαβε μάλλον άσκημες κριτικές και όχι άδικα…

Η ταινία “Το Λονδίνο Έπεσε”, που βγήκε στις αίθουσες ακριβώς πριν ένα χρόνο, έλαβε μάλλον άσκημες κριτικές και όχι άδικα…

by _
0 comment 175 views

Η ταινία “Το Λονδίνο Έπεσε”, που βγήκε στις αίθουσες ακριβώς πριν ένα χρόνο, έλαβε μάλλον άσκημες κριτικές και όχι άδικα…

Τρομολαγνικός παροξυσμός, αποθέωση της μιλιταριστικής παγκόσμιας εξουσίας και μια κακοφτιαγμένη περιπέτεια καταστροφής που σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ αναληθοφάνειας.

Ωστόσο ρεκόρ αναληθοφάνειας σπάνε και πολλά υποτιθέμενα τρομοκρατικά χτυπήματα με τους ξένους αναλυτές (γνωστοί παγκοσμίως ως “συνωμοσιολόγοι”) να επισημαίνουν ατέλειες και ερωτηματικά, να τρολάρουν, ακόμα και να δηλώνουν ό,τι… βαρέθηκαν!

Επειδή κι εμείς βαρεθήκαμε, θα παρουσιάσουμε συνοπτικά τα πιο ζουμερά σημεία από τα δημοσιεύματα.

Καταρχάς όλοι επισημαίνουν την ημερομηνία της πρόσφατης και καλά τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, που ήταν επίσης η ίδια ημερομηνία με εκείνη της επίθεσης στο Βέλγιο! Όπως γράφεται στις αγγλόφωνες χώρες (πρώτα μήνας και μετά ημερομηνία) βγάζει 3/22 όπου το 322 είναι ο απόκρυφος αριθμός της γνωστής μυστικής λέσχης των Skull & Bones.

Είναι μια μυστική κοινωνία με έδρα το Πανεπιστήμιο του Yale στο New Haven, Connecticut. Πολυάριθμες οικογένειες της παγκόσμιας ελίτ και τα παιδιά τους έχουν περάσει μέσα από μυήσεις και τα τελετουργικά της, όπως οι Vanderbilts, οι Ροκφέλερς και οι Μπους. Μία από τις πιο σημαντικές απόψεις που μοιράζονται αφορά τη σημασία της διαλεκτικής του Χέγκελ. Αυτή η διαλεκτική συνηγορεί υπέρ της χρήσης της ελεγχόμενης σύγκρουσης για τη δημιουργία προκαθορισμένων αποτελεσμάτων. Δημιουργώντας πρόβλημα, αντίδραση και μετά τη λύση.

Επίσης όλοι επισημαίνουν στο ότι οι στημένες ή υποτιθέμενες επιθέσεις έχουν κάποια κοινά επαναλαμβανόμενα στοιχεία: αργοπορία της αστυνομίας, ασάφεια στοιχείων, καθυστέρηση ανάληψης ευθύνης από κάποια οργάνωση (πρώτα λέει η αστυνομία μάλλον είναι τρομοκρατικό χτύπημα [ΥΤ] και μετά από 2 μέρες κάποια οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη), ένα διαβατήριο που πέφτει κατά λάθος από τον τρομοκράτη, κακοστημένα σκηνικά στοιχεία με πολλές ατέλειες (νεκροί μετά από πολλαπλούς πυροβολισμούς χωρίς αίματα στο έδαφος) και πολλά άλλα.

Αλλά τελευταία παίζει πολύ το προφίλ του “μοναχικού λύκου” που οπωσδήποτε πρέπει με πάση θυσία μετά να συνδέεται με ομάδες της ISIS, να ασπάστηκε το Ισλάμ και ριζοσπαστικοποιήθηκε με κάποιο τρόπο, να ανήκει ήδη στις λίστες των μυστικών υπηρεσιών, ωστόσο να… κυκλοφορεί ελεύθερος!

Ο συγκεκριμένος 52χρονος Καλίντ Μασούντ «Ήταν παλιός γνωστός της αστυνομίας και το μητρώο του περιλαμβάνει πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων, για βίαιες επιθέσεις, κατοχή παράνομου οπλισμού και διατάραξη της δημόσιας τάξης», αναφέρει η αστυνομία. Ο “παράνομος οπλισμός” αφορά σε ένα μαχαίρι. Εσείς πόσα έχετε σπίτι σας; Εμείς ένα σετάκι με 6 κουζινομάχαιρα – να τα πετάξω;

Η Ann Marie Carey από τη Βρετανία αναρωτιέται που πήγαν ξαφνικά όλοι οι πρωταγωνιστές αυτής της φωτογραφίας που έγινε viral – τη μια με όλους επί σκηνής, την άλλη άδεια. Που πήγαν όλοι ξαφνικά και που πήγε ο δράστης, γιατί άφησαν όλα έτσι;

Γιατί εμφανίζεται ο φιλο-Ισραηλινός πολιτικός και μέλος του συντηρητικού κόμματος, TOBIAS ELLWOOD, να δίνει τις πρώτες βοήθειες όταν δίπλα του υπάρχουν δυο ειδικοί γι’ αυτό; Ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική, έχει σπουδάσει οικονομολόγος και διοίκηση επιχειρήσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=ECUZKPh3f5s

Τώρα σχετικά με την πτώση γυναίκας στον Τάμεση και τη διάσωση της, εντελώς συμπτωματικά – μα εντελώς, λέμε – στις 19 Μαρτίου, μόλις πριν τρεις μέρες από το συμβάν, η αστυνομία του Λονδίνου έκανε άσκηση στο ποτάμι για περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης και προειδοποιούσε τον κόσμο να μην πανικοβληθεί!

Και η λίστα των άρθρων, επισημάνσεων και αποριών μακρά, ως συνήθως, μια επαναλαμβανόμενη ιστορία σε πολλές συνέχειες, που έκανε την έναρξη της μετά την τραγική εκείνη της 11ης Σεπτέβρη. Η υποτιθέμενη επίθεση των δίδυμων πύργων, έχει διχάσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, ωστόσο τους έχει ενώσει κάτω από τα παγκόσμια μέτρα “ασφαλείας” που κάθε τόσο συμπληρώνονται με νέα, μετά από κάθε νέο επεισόδιο.

Στην τελική, ποτέ δεν θα ξέρουμε πότε και αν έχει γίνει μια πραγματική επίθεση, μετά από τόσα ψευδή αναφωνήματα “Λύκος-λύκος”!

Κι επειδή ήδη βαρεθήκαμε, σας δίνουμε ίσως το πιο σοβαρό άρθρο σχετικά με την εν λόγω επίθεση, θα βρείτε πολλά στο διαδίκτυο και ειδικά στο YouTube, αλλά όπως γράφει κάποιος… London 3/22 False Flag Attack Bores to Death…

Διαβάστε στο ANTIMEDIA: London Attack: Terrorism, Other Type Street Violence or False Flag?

Πηγή: http://nea.allnewz.gr/?p=36081

http://nea.allnewz.gr/?p=36081

Βρετανία Νέα Παγκόσμια Τάξη Παγκόσμια Διακυβέρνηση Τρομοκρατία

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr