Home Greek News H ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ — Ανακοινώνει το δικό της κόμμα

H ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ — Ανακοινώνει το δικό της κόμμα

by _
0 comment 161 views

Τα δικά μας σχόλια απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤ@Ν@ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΆΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΘΑ’ΠΡΕΠΕ!), ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΏΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ…ΣΠΙΤΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!!!….

ΡΑΧΗΛ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ….ΑΛΛΟΥ!!! ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ… ;)

ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΡΑΧΗΛ!!!! ? ♥? 

___________

Συγκεκριμένα το Σάββατο, η Ραχήλ Μακρή θα φτάσει στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής, όπου θα έχει συνάντηση με μέλη κινημάτων τα οποία δραστηριοποιούνται ενάντια στους πλειστηριασμούς….

Το Σαββάτο 25 Μαρτίου, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Μετά το πέρας της παρέλασης, θα επισκεφτεί το σπήλαιο του Μελιδονίου, στο Ρέθυμνο, όπου θα αποτιμήσει φόρο τιμής στους ήρωες, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Οθωμανούς κατακτητές.

Στο Μελιδόνι, αναμένεται να ανακηρύξει και τον νέο πολιτικό φορέα με το όνομα «Μέτωπο Νίκης». Την επόμενη μέρα, Κυριακή 26 Μαρτίου, θα έχει συζήτηση με πολίτες στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Αστόρια» ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στην Κρήτη.

Πληροφορίες: ekriti

http://www.antonionews.gr/?p=135831

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr