Home Greek News EKTAKTO: Με ρωσοτουρκική σύρραξη απειλεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν τη Μόσχα λόγω Κούρδων – Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες σε απολογία ο Ρώσος ..

EKTAKTO: Με ρωσοτουρκική σύρραξη απειλεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν τη Μόσχα λόγω Κούρδων – Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες σε απολογία ο Ρώσος ..

by _
0 comment 113 views

… πρέσβης στην Άγκυρα

Oπως έχει ήδη γράψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη ραγδαία επιδείνωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων με την Άγκυρα να καλεί για δεύτερη φορά σε απολογία τον Ρώσο πρέσβη. Όπως μεταφέρουν ρωσικές πηγές έπεσαν βαριές κουβέντες στο τραπέζι ενώ ο Β.Πούτιν έδωσε διαταγή ύψιστης ετοιμότητας στις ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις καθώς ο Ερντογάν απειλεί με σφαγή στο Efrin αν πέσει έστω και μια σφαίρα κατά Τούρκων στρατιωτών. Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία μετρά ήδη ένα νεκρό από πυρά Κούρδου ελεύθερου σκοπευτή στην περιοχή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω λίνκ!…

EKTAKTO: Με ρωσοτουρκική σύρραξη απειλεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν τη Μόσχα λόγω Κούρδων – Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες σε απολογία ο Ρώσος ..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr