Home Greek News Άσχημη κατάσταση στο εσωτερικό της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων περιγράφει ο Σύλλογος Καθηγητών

Άσχημη κατάσταση στο εσωτερικό της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων περιγράφει ο Σύλλογος Καθηγητών

by _
0 comment 114 views

Όλα δείχνουν πως η κατάσταση στο εσωτερικό της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων δεν είναι τόσο ρόδινη και σίγουρα όχι τόσο ήσυχη όσο η γενική αίσθηση της Κοινής Γνώμης.

Του Μαρίνου Γκασιάμη

Ο Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού της Σχολής, δηλαδή οι καθηγητές, εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία περιγράφουν ένα περιστατικό που σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αποτελεί απλά την κορυφή του παγόβουνου.

Σύμφωνα με αυτήν, στις 31 Ιανουαρίου, λεκτική προστριβή ανάμεσα σε δύο καθηγητές που ξεκίνησε από μια διαφωνία επί ακαδημαϊκών θεμάτων είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία, κάτι που δεν συνάδει με το ακαδημαϊκό ήθος και ύφος.

Καλεί δε τα αρμόδια όργανα να διερευνήσουν το περιστατικό ώστε να αποκατασταθεί το κύρος δύο αιώνων της Σχολής.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι πως η ανακοίνωση των καθηγητών βγήκε στις 21 Μαρτίου 2017, δηλαδή σχεδόν δύο μήνες μετά το περιστατικό, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Σχολής…

Δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση των Καθηγητών της Σχολής.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2628749

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr