Home Greek News Άγρια επίθεση με μπουνιές και βρισιές σε τρανς από γραμματέα του Γ. Νοσοκομείου

Άγρια επίθεση με μπουνιές και βρισιές σε τρανς από γραμματέα του Γ. Νοσοκομείου

by _
0 comment 111 views

Σε καταγγελία εναντίον γραμματέως του Γενικού Νοσοκομείου προχώρησε τρανς άτομο που δέχθηκε άγρια επίθεση όταν επισκέφθηκε το νοσοκομείο για εξετάσεις. Αφορμή μία καρέκλα που πήρε από την κουζίνα για να κάτσει η οποία, σύμφωνα με τη γραμματέα, προοριζόταν μόνο για «φυσιολογικούς ανθρώπους»…

Σύμφωνα με την καταγγελία η Ε. επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο για εξετάσεις αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι υπήρχε μεγάλη αναμονή και η ίδια είχε πρόσφατα υποβληθεί σε εγχείρηση πήρε μία καρέκλα από την κουζίνα του προσωπικού για να κάτσει. Η γραμματέας την πλησίασε και την έβρισε χαμηλόφωνα με ιδιαίτερο χυδαίο τρόπο και πρόσθεσε ότι οι καρέκλες αυτές προορίζονται για «φυσιολογικούς» ανθρώπους. Στη συνέχεια η γραμματέας απαίτησε να επιστρέψει την καρέκλα στην κουζίνα φωνάζοντας ότι η καταγγέλλουσα είναι βρόμικη και τη γέμισε μικρόβια. Όταν η καταγγέλλουσα της είπε ότι πρόσφατα υπεβλήθη σε εγχείριση πήρε την απάντηση ότι αυτό σημαίνει πως έχει ακόμη περισσότερα μικρόβια και κάλεσε την ασφάλεια του νοσοκομείου για να την βγάλουν έξω. Η καταγγέλλουσα προσπάθησε να φωτογραφήσει με το κινητό της το όνομα της γραμματέως για να προχωρήσει σε καταγγελία αργότερα γεγονός που την εκνεύρισε, την ακολούθησε τρέχοντας, τη χτύπησε στην πλάτη και την εμπόδισε να μπει στο ασανσέρ αν δεν έσβηνε τη φωτογραφία.

Και οι δύο προέβησαν σε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Λατσιών ενώ η καταγγέλουσα προχώρησε σε καταγγελία και προς την Επίτροπο Διοικήσεως. «Οι ισχυρισμοί της Ε. με προβληματίζουν καθώς το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα χώρο που θα έπρεπε να είναι ασφαλής για όλους τους ανθρώπους, πόσω μάλλον για άτομα τα οποία είναι ιδιαίτερα ευάλωτα, όπως τα τρανς άτομα» αναφέρει η κ. Σαββίδου η οποία επικαλείται τον ποινικό κώδικα, αστυνομική εγκύκλιο, τους περί δημόσιας υπηρεσίας νόμους και τον Οδηγό Συμπεριφοράς και Δεοντολογίας Δημοσίων Υπαλλήλων. Έρευνα πραγματοποιεί και το Υπ. Υγείας ενώ ο Γ. Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ζήτησε ήδη τις μαρτυρίες που έχουν υποβληθεί στην Αστυνομία.

Πηγή:

http://www.offsite.com.cy/articles/eidiseis/topika/207202-agria-epithesi-me-mpoynies-kai-vrisies-se-trans-apo-grammatea-toy-g

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr