Home Greek News Νέα τουρκική πρόκληση: Βλέπουν μουσουλμανική κυριαρχία στην Ευρώπη

Νέα τουρκική πρόκληση: Βλέπουν μουσουλμανική κυριαρχία στην Ευρώπη

by _
0 comment 89 views

Εμπνεόμενοι προφανώς από την αλαζονεία που τους διέπει οι τούρκοι φροντίζουν με εμπρηστικά δημοσιεύματα των εφημερίδων τους την προπαγάνδα εξισλαμισμού της Ευρώπης. Σε πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Star», το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης εμφανίζεται να καλύπτεται από την ημισέληνο και η Ελλάδα από την αλβανική σημαία, καθώς, όπως σημειώνεται, το 2050 θα κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο.

Eφημερίδα κυκλοφορεί με τίτλο «Ο φόβος της ημισελήνου» και σημειώνεται πως η Ελλάδα θα είναι… Αλβανία, η Γαλλία θα είναι… Αλγερία και η Γερμανία θα είναι… Τουρκία!

Η συγκεκριμένη τουρκική εφημερίδα δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί έχοντας έμπνευση με παραποιημένους χάρτες. Ενδεικτικό είναι ότι πέρυσι εμφάνιζε σε χάρτη την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική, την Θράκη, την Κρήτη, την Κύπρο και πολλά από τα νησιά του Αιγαίου να ανήκουν στην Τουρκία. Ειδικότερα, στο χθεσινό φύλλο της η εφημερίδα «Star» επισημαίνει ότι, αν συνεχιστούν με τον ίδιο οι γεννήσεις των μουσουλμάνων, το 2050 σε Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο και Βουλγαρία η δεύτερη εθνότητα θα είναι η τουρκική.

Την ίδια περίοδο, σε πολλές χώρες οι μουσουλμάνοι θα συναγωνίζονται σε αριθμό τους χριστιανούς. Το 2050 ο μουσουλμανικός πληθυσμός στο Κόσοβο θα είναι 94%, στην Αλβανία 82%, στη Βοσνία 62%, στην Κύπρο 57%, στα Σκόπια (τα αναφέρει ως «Μακεδονία») 46%, στη Γερμανία 39%, στην Ολλανδία 32% στην Ελβετία 31%, στη Νορβηγία 29%, στη Βουλγαρία και στο Βέλγιο 28%, στην Ελλάδα 16%.
Οι Τούρκοι, έχοντας ως προμετωπίδα τους την κυβέρνηση Ερντογάν, δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους για επανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, εκμεταλλευόμενοι και την χρόνια αδράνεια των εγχώριων κυβερνήσεων της Ελλάδος απέναντι στις προκλήσεις τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-tourkikh-proklhsh.-blepoun-mousoulmanikh-kuriarchia-sthn-eurwph#ixzz4c5f0dEYa

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr