Home Greek News Μανώλης Χατζησάββας: Ωρέ συκοφάντες όλοι στο HELLASFORCE.COM

Μανώλης Χατζησάββας: Ωρέ συκοφάντες όλοι στο HELLASFORCE.COM

by _
0 comment 198 views

Ωρέ συκοφάντες όλοι στο HELLASFORCE.COM

Διαβάστε πρώτα το άρθρο με τίτλο «Τι κρύβεται πίσω από την κατεβασμένη ανάρτηση, που αφορά τα 500.000.000.00 ευρώ που… αναζητούν τον Τσακαλώτο;;; Μήπως ο..» να καταλάβετε τι συμβαίνει εδώ…

Γράφει τώρα ο κ Μανώλης Χατζησάββας:

Θα μπορούσα να γράψω ότι «οι ΜΑΝΕΣ σας είναι Πουτάνες και οι ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ σας Κερατάδες και οι πρόγονοι σας όλοι Γερμανοτσολιάδες», αλλά δεν το κάνω, διότι δεν έχω τα στοιχεία.
Αυτό όμως εσάς, όπως διαβάζω ΕΔΩ:

https://hellasforce.com/2017/03/20/%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA/ ,

δεν σας σταμάτησε, και χωρίς στοιχεία γράφετε ανυπόστατα, ένα κάρο σαχλαμάρες, ακολουθώντας το προδοτικό και συκοφαντικό επι πληρωμής «δόγμα» του δημοσιογραφικού βοθρολύματος ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κατ ‘εντολή του χοντρού, αποκαλώντας με προδότη και πράκτορα της τουρκικής ΜΙΤ , τώρα και με τουρκικό διπλωματικό διαβατήριο κατά τα γραφόμενα σας, χωρίς τα ντοκουμέντα.
Σας προκαλώ όλους ρε ανθελληνικά σκουλήκια, προδότες της πατρίδος μου, «Φιλιππινέζες» του παρακράτους του κάθε χοντρού.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που γράφετε, εδώ και τώρα στην φόρα, όπως κάνω εγώ για τις ατιμωτικές πράξεις σας.

Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα…

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ…

ΥΓ1: Τελικά ο χοντρός είχε δίκιο όταν μου έλεγε ότι σας πλήρωνε. Μου το αποδείξατε.

ΥΓ2: ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.

ΣΗΜ.: ΤΟΥΣ «ΚΡΑΤΑΩ» ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ – ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ Παίξουν και οι κασέτες του Καζαντζίδη…!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ «ΠΙΑΣΕΙ» ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr