Home Greek News Κ.Καραμανλής για την αθωωτική απόφαση στην υπόθεση του Βατοπεδίου: «Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι»

Κ.Καραμανλής για την αθωωτική απόφαση στην υπόθεση του Βατοπεδίου: «Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι»

by _
0 comment 173 views

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Δικαιωμένος ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής από την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση του Βατοπεδίου δήλωσε ότι «Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή και στο τέλος το φως νικάει πάντα το σκοτάδι»

Ο κατά τεκμήριο λαοφιλέστερος πρωθυπουργός των τελευταίων χρόνων γνωρίζει καλύτερα απ’ολους πόσο στοίχισε στον ίδιο και στην κυβέρνησή του η υπόθεση αυτή η οποία ουσιαστικά από την Δικαιοσύνη κρίθηκε ως ανύπαρκτη δηλάδή ως μη έχουσα καν υπόσταση.

Τον όρο αυτόν τον χρησιμοποιεί η ίδια η απόφαση « υπάρχει έλλειψη στοιχείων της αντικειμενικής υποστάσεως των αδικημάτων»!

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός έκανε την εξής δήλωση:

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

http://www.pronews.gr/portal/20170321/politics/nd/102210/kkaramanlis-gia-tin-athootiki-apofasi-stin-ypothesi-toy-vatopedioy-fos

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr