Home Greek News «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΛΕΜΕ! 400 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ!

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΛΕΜΕ! 400 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ!

by _
0 comment 112 views

Λέμε πως η Τουρκιά παραβιάζει την συμφωνία που έχει υπογράψει με την Ε.Ε., στέλνοντας καραβιές με «προσφυγάκια» στα νησιά μας. Αλλά, εξίσου παραβιάζει την συμφωνία και η συγκυβέρνηση των «αλληλέγγυων» λακέδων του Σόρος!

Έτσι, την ίδια ώρα που τα νησιά μας –και ειδικά η Χίος- «βουλιάζουν» από τα «προσφυγάκια» νέας εσοδείας που τα… προτιμούν, αποκαλύπτεται πως ήδη έχουν εξεταστεί και απορριφθεί σε δεύτερο βαθμό 400 αιτήσεις ασύλου για «προσφυγάκια» που βρίσκονται στη Χίο, αλλά οι αποφάσεις αυτές ούτε τους έχουν κοινοποιηθεί ούτε έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την επιστροφή τους στην Τουρκία, όπως προβλέπεται.

Προφανώς, κατόπιν απαιτήσεως των συριζοψεκασμένων «αλληλέγγυων» της Χίου!..

https://ethnikismos.net/2017/03/22/αλληλεγγυη-λεμε-400-αιτησεισ-ασυλου-ε/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr