Home Greek News Ιδού η κρυφή συνεργασία Αρτέμη Σώρρα & Αντώνη Σαμαρά για την εντελώς παράνομη φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής από το 2013!

Ιδού η κρυφή συνεργασία Αρτέμη Σώρρα & Αντώνη Σαμαρά για την εντελώς παράνομη φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής από το 2013!

by _
0 comment 180 views

Διαβάστε τι είχαμε βγάλει πριν από 3,5 χρόνια για την δίκη της Χρυσής Αυγής σε σχέση με την…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ και τον ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ…ΣΩΡΡΑ…!!!

ΑΥΤΟ θα σας εξηγήσει ΠΟΛΛΑ για την φυλάκιση τους την…ΣΗΜΕΡΙΝΗ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Οκτ. 2020, 10:00 πμ ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ιδού η κρυφή συνεργασία μεταξύ Αρτέμη Σώρρα και Αντώνη Σαμαρά για την εντελώς παράνομη φυλάκιση των στελεχών της χρυσής Αυγής από το 2013!

Σε πλακάκια με τους εν Ελλάδι Εβραίο-Μασόνους ο Σώρρας!


-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.48, 21 Mαρ. 2017 | ανανεώθηκε στις 22 Οκτ. 2020, 10:00 πμ ώρα Λος Άντζελες | JohnKountouris.com


Δείτε τα ακόλουθα βίντεο που αποκαλύπτουν ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είν’ ο Αρτέμης Σώρρας και ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ φυλακίστηκαν αρχικά τα στελέχη της Χρυσής Αυγής το 2013 από την κυβέρνηση Σαμαρά, ο οποίος, εκείνη την εποχή, έπαιρνε τις διαταγές του, ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΑΠΕΥΘΙΑΣ από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ των ΗΠΑ σχετικά με τον χειρισμό της υποθέσεως του Λαϊκού Συνδέσμου.

Εν ολίγοις, ο Σώρρας είχε μεγάλο δικαστήριο περι τα τέλη του 2013, στο οποίο έπρεπε να εμφανιστεί κι ο Άδωνις ο Γεωργιάδης ως μάρτυς εναντίον του, ενώ, τελικα,…ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΝ ΜΥΣΤΗ Ο ΓΕΩΓΙΑΔΗΣ διότι είχε προηγηθεί ένα…ΝΤΗΛ, στο…ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, κάτι το οποίο οδήγησε εν τέλει στην…ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δύο μήνες ΜΕΤΑ καθώς και στην κατάσταση που βρίσκεται ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΦΡΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ!!!

Οπότε και δεδομένων πάντων τούτων, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διότι είτε μας αρέσει η Χρυσή Αυγή είτε όχι, η όλη υπόθεση τους αυτή έχει να κάνει με το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ‘ΟΠΟΙΣ τα βάζει με τους Περι…ΟΥΣΤιους του «θεού», ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ή / και ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, κτλ.!!!

Ο Σώρρας συνεργαζόταν τότε και με το ΚΙΣ και με την σαμαρο-βενιζελική κυβέρνηση!!!…

Το ακόλουθο κλιπ της εκπομπής «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ» με τον Άγγελο Αγγελάτο είναι από τον Σεπτ. του 2014…

Τώρα και σύμφωνα με άρθρο του makeleio.gr με ημερ. 12 Ιανουαρίου 2017, διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά για όλα αυτά…

«Hμουν μέχρι πριν λίγο καιρό στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσης στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Αποχώρησα μετά τα γεγονότα με την δολοφονία της Θώμης και εχω την αναγκη να σας μιλήσω και να επιβεβαιώσω γραφόμενα της εφημεριδος σήμερα.

 

Τα χρηματα των συνδρομων και των αηδιων πανε καθε εβδομαδα σε τρεις διαφορετικους λογαριασμους ενω οι επιδοσεις γινονται ομαδικα κοστιζει 25 ΕΥΡΩ αλλα τους λεει οτι θα γίνουν ξεχωριστά.

 

Ετσι δεκα ατομα επι 25 ευρω ισον 250 ευρω αλλα κανοντας ομαδικη επιδοση κοστιζει μόνο 25 ευρω.

 

Ο προεδρος του Αρκαλοχωριου Μ. Π. αστράτευτος λόγο τρελοχαρτου και χρήστης χασίς με το παρατσουκλι Κινέζος μετειχε σε κυνομαχιες.

 

Τα στελεχη της Κρήτης Ρ. Σ. και Ν. Χ. μαζι με τον αντρατης Π. ηταν αυτα που εψαχναν μεσα απο το φεισμπουκ χρυσαυγιτες να τους κανουν φιλους και να τους μιλανε για τον Σωρρα.

 

Ο Σωρρας μου ειχε πει κ εμενα οτι θα πρέπει να αλώσουμε τους ψηφοφόρους της Χ.Α για να αποκτήσουμε δυναμική.

 

Κατά τεράστιο ποσοστό αυτό απέτυχε και μετά επικεντρώθηκαν στην διαβολή και στο ρουφιανεμα ακόμα και στην ασφάλεια των μεγάλων στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα στον θεσμικό,και αγαπητό στον κοσμο περιφερειακό σύμβουλο Σπ. που είναι και αστυνομικός και στον πρόεδρο του Ηρακλείου πυροσβέστη Π.

 

Στον Σπ. προσπάθησαν να τον διπλαρωσουν με μια ομορφη γυναίκα μεσω Facebook και να μαθαίνουν πράγματα που γινόταν στην Χ.Α πραγμα που απέτυχε παταγωδώς πάλι και στον Π. με ψεύτικα εθνικιστικά προφίλ να στέλνουν στην ασφάλεια δημοσιεύσεις κρυφές .

 

Και στους δυο μαζι εκαναν διαφορες καταγγελίες στις δουλείες τους που φυσικά δεν είχαν βάση, με εξαίρεση όταν στα επεισόδια του Ρεθύμνου για τους λαθρομεταναστες στέλεχος του Σωρρα απο το Ρεθύμνο έδωσε στην ασφάλεια ρεθυμνιωτες χρυσαυγιτες που πλακώθηκαν με αλληλλεγγυους .

 

Ο Σωρρας και τα στελέχη τους μας παρότρυναν σε προβοκάτσιες και ρουφιανιές κατα της Χ.Α λέγοντας οτι εχουμε πλατες μεγαλα κεφάλια και πρέπει πάση θυσία να διαλύσουμε την Χ.Α που ειναι πιστοι στο Ορθόδοξο δόγμα και να ερθουμε εμεις οι απόγονοι των Ολυμπιων 12 θεων.

 

Αυτή ειναι η λίγη απο την σαπίλα Σωρρα».

 

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ και ΦΡΙΞΤΕ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr