Home Greek News Ωρε τι Hellasforce και καραγκιοζιλίκια είναι τούτα, τι κατάντια είναι και τούτη;

Ωρε τι Hellasforce και καραγκιοζιλίκια είναι τούτα, τι κατάντια είναι και τούτη;

by _
0 comment 126 views

Ωρε τι Hellasforce και καραγκιοζιλίκια είναι τούτα, τι κατάντια είναι και τούτη;

-του Μανώλη Χατζησάββα

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ;
Νόμιζα ότι εκεί μέσα στο https://hellasforce.com κάποιοι φορούσαν παντελόνια, και όταν, όποτε ανεβάζει ένα ΘΕΜΑ για να ενημερώσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ για το καλό τους, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, κανένας χοντρός.
Εσείς όμως…όλοι οι «πατριώτες»…επειδή έτσι σας είπε ο χοντρός, «ρίξατε» μαύρο στην ενημέρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ε;
Αναφέρομαι για το ΘΕΜΑ των 500,000,000.00 ΕΥΡΩ του Swap που κρύβουν από τους Ελληνες την ύπαρξη του, ειδικότερο τον λόγο έκδοσης του…!

ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…bloggers και ΜΜΕ ειδικά αυτά του παρακράτους, τα βοθρολύματα της δημοσιογραφίας όπως ο κάθε Φιλιππάκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (που τακίμιασε με τον χοντρό) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

Παρεμπιπτόντως, εάν δεν σας το έχουν πει ακόμα, κανείς, τότε να ξέρετε ότι ο χοντρός έχει τελειώσει και θα μείνετε όλα ορφανά, σαν τους άλλους του χαρούμενου τα ορφανά του Τσαουσέσκου.
ΣΗΜ. Εάν ο άτιμος-χοντρός βρει τον ψήφο του σε κάλπη στα Δωδεκάνησα να πάει γονατιστός ανάψει λαμπάδα ίσα με το μπόι του στον Πανορμίτη, μεγάλη η χάρη του.

Πάρτε το όλοι χαμπάρι, οι προδότες έχουν μικρής διάρκειας «επιτυχία και ευτυχίας» πορεία.

Στο τέλος πάντα αναλαμβάνει η Νέμεσις, παρότι τον τελικό λόγο πάντα έχει ο ΘΕΟΣ.

Και ο χοντρός έχει πάρει τον δρόμο του.

Πορέψου και εσύ μαζί του, με τους άλλους και συνεχίστε να κοροϊδεύετέ τους Ελληνες.

ΤΏΡΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

Ο κύριος Πάνος Καμμένος, τώρα και «νταβατζής» του βρώμικου Καραμανληκού κατεστημένου, έχει πιάσει «δουλειά», και από το πρωί έχει ξαμολήσει τα «σκυλιά» του για να σταματήσουν την μεγάλη εξάπλωση της δημοσίευσης του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΚΟΥ Swap των 500,000,000.00 ΕΥΡΩ με την Γαλλική BNP Paribas το οποίο και θα λήξει σε λίγες ημέρες, χωρίς να μπορεί να πληρωθεί, διότι δεν υπάρχει το αντίκρισμα αυτή την ώρα.

Την είδηση που έχει προωθήσει για την ενημέρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ο πρώην κατάσκοπος της ΕΥΠ σε πλήθος Blogs και MME της Ελλάδος και στο εξωτερικό, ενώ ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ προσπαθεί με νύχια και δόντια να μην μάθουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ την αλήθεια, και μαζί να δείξει πόσο μεγάλος νταβατζής του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Η μπογιά του κυρίου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ δεν έχει πέραση τελικά και στις διαταγές και εκβιασμούς του έχει υποκύψει μέχρι στιγμής μόνο το WWW.HELLASFORCE.COM το οποίο αφού έχει δημοσιεύσει της ΕΙΔΗΣΗ αργότερα την ΣΒΗΝΕΙ από τον κορμό ειδήσεων του ιστολογίου του, παρότι αυτοπαρουσιάζεται ως πατριωτικό blog…αυτό που μένει να μάθουμε είναι ποιανής πατρίδας…ΔΙΟΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι!!!

Εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα,
και είμαι ακριβώς, ανεξάρτητα ένα δούλεψα για την ΕΥΠ ή γράφω ως ΑΝΤΙ300, ο ίδιος, όπως όταν ξεκινήσαμε πολλά χρόνια πριν, για τον αγώνα της σωτηρίας της πατρίδος μας, και εμάς όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, εγώ ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ απλά γράφω και μάλιστα ΜΟΝΟ με στοιχεία και όχι πρωκτοφωνήματα.
Να σας θυμίσω απλά ότι εσείς «γίνατε» πολύ μετά και έχετε μία περίεργη διαδρομή όλοι σας ακολουθώντας το χρήμα και τους προδότες, με αποτέλεσμα να έχετε καταγράψει μία τεθλασμένη πορεία, ειδικότερα το «βρώμικο-προδοτικό» https://olympia.gr/ και πολλούς άλλους ασήμαντους.

Τώρα, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το αρχείο του αρχικού αναρτήματος του ιστολογίου HELLAS FORCE για αυτό το θέμα διότι το έχει αποθηκεύσει ο κ Μ.Χατζησάββας…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr