Home Greek News Στα «μαλακά» έπεσε ζευγάρι που έφερε μετανάστες στη Ρόδο!

Στα «μαλακά» έπεσε ζευγάρι που έφερε μετανάστες στη Ρόδο!

by _
0 comment 90 views

-Γράφει ο κ Μανώλης Χατζησάββα

Ποιος πληρώθηκε, και πόσα για αυτήν την απόφασή του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου;…

https://www.scribd.com/document/342299972

Άκουσον, άκουσον ΕΛΛΗΝΕΣ

Την Πέμπτη στις 16 Μαρτίου 2017 στην ΡΟΔΟ, στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, συγκεκριμένα, σε δικάσιμο εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης για την ασφάλεια της χώρας μας, με κατηγορούμενος ένα ζευγάρι Γερμανών, που κατηγορούνταν για μεταφορά 6/έξη λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια, και παράνομη είσοδο αυτών στη χώρα μας, έναντι 2.500 Ευρώ ανά λαθρομετανάστη.

Την παράνομη μεταφορά των λαθρομεταναστών πραγματοποίησαν με το ιδιόκτητο Γιοτ τους, το οποίο είναι τουρκικής κατασκευής, και συνελήφθησαν από το προσωπικό του Λιμενικού στην ΣΥΜΗ. Η πρωτόδικη (ΡΟΔΟΥ) καταδικαστική απόφαση και ποινή, που τους είχε επιβληθεί ήταν κάθειρξη 16 ετών και 6 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 46.000 ευρώ.

Όμως κάτι προέκυψε… και οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ… απαλλάσσοντας, από κάθε κατηγορία την 58χρονη ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ σύζυγο, (παρότι αυτή εμφανιζόταν ως πλήρωμα στο εν λόγω σκάφος), και έκρινε ένοχο χωρίς τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου, και με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου τον 70χρονο ΓΕΡΜΑΝΟ σύζυγο της (παρότι το είχαν κάνει επάγγελμα…όπως και άλλοι αλλοδαποί που είχαμε στο «ραντάρ» της ΕΥΠ), καταδικάζοντας τον σε ποινή χάδι (εξαγοράσιμη) φυλάκιση 3 ετών και 6 μηνών και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ.
Μόνο συγνώμη δεν του είπαμε….

Η εγκληματική πράξη σε βάρος της χώρας μας παραμένει έως σήμερα χωρίς να αλλάξει κάτι, πλην των ποινών χάδι στους εγκληματίες σε βάρος όλων εμάς.

Πηγές:

http://www.rodiaki.gr

https://www.scribd.com/document/342299972/Ποιος-Πληρώθηκε-Και-Πόσα-Για-Αυτήν-Την-Απόφασή-Του-Τριμελούς-Εφετείου-Επί-Κακουργημάτων-Δωδεκανήσου

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr