Home Greek News Ο προκλητικός Στουρνάρας εξυμνεί εκ νέου τα εθνοκτόνα Μνημόνια

Ο προκλητικός Στουρνάρας εξυμνεί εκ νέου τα εθνοκτόνα Μνημόνια

by _
0 comment 141 views

Προκλητικός απέναντι στο επταετές δράμα της Πατρίδος και του Λαού εμφανίστηκε, για μια ακόμη φορά, ο Γιάννης Στουρνάρας, καθώς υπεράσπισε εκ νέου την ύπαρξη των Μνημονίων….

Παράλληλα, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος ζήτησε και πάλι έναν γρήγορο συμβιβασμό «για την άμβλωση των διαφορών μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών», ώστε να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Ο κεντρικός τραπεζίτης υποστήριξε ότι «παρά τα λάθη και τις οπισθοδρομήσεις, παρά το σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό κόστος της κρίσης, τα προγράμματα οικονομικής προσαρμογής που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια θεράπευσαν σε μεγάλο βαθμό σωρευμένες παθογένειες και διαρθρωτικές ατέλειες, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την βελτίωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της οικονομίας»!

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «από το 2009 μέχρι σήμερα έχει επιτευχθεί σχεδόν το 90% της απαιτούμενης μέχρι το 2018 προσαρμογής». Έφτασε δε στο σημείο να διατείνεται ότι διαφαίνεται αναδιάρθρωση της οικονομίας «στην κατεύθυνση ενός νέου, εξωστρεφούς αναπτυξιακού προτύπου, με έμφαση στους τομείς των διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών και υπηρεσιών».

Είναι ολοφάνερο ότι ο αμειβόμενος με παχυλό μισθό Στουρνάρας βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, προκαλώντας την λαϊκή κατακραυγή και την κοινωνική αγανάκτηση με τα όσα απίστευτα υποστηρίζει.

Ενώ η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ο πρώην κνίτης και νυν αρχικαπιταλιστής Στουρνάρας, φροντίζει, με τον πλέον ανάλγητο τρόπο, να προκαλεί την νοημοσύνη μας με την προσήλωσή του στην εθνοκτόνο πολιτική των Μνημονίων και την «ανάγκη» σύγκλισης και συμφωνίας με τα όσα πρεσβεύουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και θέλουν να επιβάλλουν εκ νέου στο Έθνος των Ελλήνων.

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikos-kai-pali-o-stournaras-umnwntas-ek-neou-ta-mnhmonia#ixzz4bWszbSg6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών α λα…Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! • THE GREEK BANK HOLIDAY SCAM!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr