Home Greek News ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΗ”

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΗ”

by _
0 comment 194 views

Πηγή: http://anaktisis.net/2017/03/14/τελοσ-εποχησ-στην-ελληνοτουρκικη-φιλ/

Δεν μας τελείωσε μόνον η ελληνοτουρκική φιλία καθώς η Αγκυρα πάει να προσαρτήσει εδάφη, αλλά και ο “έρωτας” μας με την Αμερικανευρώπη, όπως και η “σχέση” των Ευρωπαιων με την Τουρκία.. Η Ελλάδα πρέπει να αναβαθμστεί κι αυτό μόνο με Κάθαρση απο προδότες και λαμόγια μπορεί να συμβεί.. Στη φωτό το παγκόσμιο καθαρμα Γιωργάκης με τον βλάκα Σουλτάνο Ερντυ την επομενη μέρα των εκλογών του 2009, που έτρεξε στη μαμά Τουρκιά…

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Χθες ο Τσίπρας προέβει σ’ ένα απονενοημένο διάβημα προς την “Ευρώπη”. Ζήτησε «να αποτρέψουμε την εξασθένηση των ευρωπαϊκών πολιτικών της συνοχής και της σύγκλισης» που δεν κατ΄ουσίαν δεν υπήρξαν, με άρθρο του στην Εφημερίδα των Αλητών (και πραχτόρων).

O πορδυπουργός νομίζει οτι παραμυθιάζει, γίνεται λυρικός: «αν διασφαλίσουμε ότι όλοι είμαστε σε ένα πλοίο που πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα, δεν είναι δυνατόν, επειδή ορισμένοι επιθυμούν να μείνουν στις καμπίνες τους, να κλειδώνουμε τις πόρτες σε όσους επιθυμούν να βγουν στο κατάστρωμα».

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.. Στη φωτό από το κοινό υπουργικό συμβούλιου της διακυβέρνησης Τούρκογλου Σαχλαμαρά. Την “παράδοση” από την Αθήνα ξεκίνησε ο Γιωργάκης μας, διέπραξε τα ανάλογα η Λευκωσία μόλις ανακοινώθηκε το κοίτασμα-τέρας φυσικού αερίου στην Κυπριακή ΑΟΖ.. Οι κατ’ ουσία ανενόχλητες παραβιάσεις και οι δεσμεύσεις σε εδάφη, ύδατα και εναέριο χώρο σπάνε όλα τα ρεκόρ από την τουρκική πλευρά σε όλη τη διάρκεια του κανιβαλισμού της Ελλάδας από ντόπιους και διεθνείς Αλήτ..

Σαν να κλαίει για την Ελλάδα ο Αλέξης επαναλαμβάνει το παραμύθι όλης της πολιτικής τάξης, όλης της Αλητ. Στην πραγματικότητα κλαίνε γιατί οι ευρωεταίροι τους έχουν αποκλείσει από τις συνομιλίες τους.. Και επικαλείται εμάς, τους γενοκτονούμενους, γιατί θέλει να πει οτι μας εκπροσωπεί… «Ο ελληνικός λαός, έχει κουβαλήσει στις πλάτες του δυσανάλογο βάρος στο όνομα της Ευρώπης, αφού βρεθήκαμε στο επίκεντρο τόσο της οικονομικής όσο και της προσφυγικής κρίσης. Και σηκώσαμε το βάρος, δεδομένης της επιλογής μας να παραμείνει η χώρα στον πιο προωθημένο πυρήνα ολοκλήρωσης, στην ευρωζώνη και στο Σένγκεν. Δικαιούμαστε, λοιπόν, να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης».

Ο Τσίπρας ντε φάκτο συμπλέει με τον Ερντογάν… Αλλά και με την απομάκρυνσή της Ελλάδας από τις πολιτικές διεργασίες της Ε.Ε. το Σφύριζα μετά το Πλαστόκ καταχωρείται στο συλλογικό ασυνείδητο ως κόμμα τουρκοπρακτόρων και προδοτών. Ολη η Βολή σε λίγο θα είναι το ίδιο… Το θέμα της θα κριθεί από το ποσοστής της αποχής στην επόμενη εκλογή.

Η Αγκυρα τώρα διακόπτει κάθε διπλωματική σχέση με την Ολλανδία ! Ο Σουλτάνος Ρ.Τ.Ερντογάν αποκαλύφθηκε ότι έρχεται απο μιάν άλλη εποχή.. Δεν ήταν τυχαίο το διπλωματικό επεισοδιο που ξέσπασε το Σαββάτο, όπως νόμιζαν οι πολλοί… Το θέμα παίρνει ολοένα πιο μεγάλες διαστάσεις μέσα στην “Ευρώπη” επιτείνοντας τη διάλυση της.. Η Γαλλία φανερώνεται ως να ζει σε κάποιου είδους ζυγό, με φτηνιάρικα ιδεολογικά δεσμά. Φοράει το μπουργκίνι του βαρώνου ντε Ροτσιλντ και της Λιμπερασιόν.,.. Τηρουμένων των αναλογιών θυμίζει Ελλάδα του Τζ. Σόρος, απάτη επιπέδου προδοΣΙΑ’ς … Η Τουρκία προσκολημενη στο παρελθόν της, το λούμπεν αυτοκρατορικό, αυτοκτονεί ακολουθώντας τους ραγιάδες της αντιπέρα όχθης… Δεν είναι παρά μπουνταλάδες που βρίσκονται μονίμως σε πόλεμο, ακριβώς όπως έδειξε ο χειρισμός του κουρδικού από το “δημοκρατικό ισλάμ”, αλλά και η παλινωδία των επεμβάσεων στη Συρία …

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Numan Kurtulmus δήλωσε ότι η κυβέρνησή του συνιστά, το Κοινοβούλιο να ανακαλέσει το Σύμφωνο φιλίας μεταξύ της Τουρκίας και της Ολλανδίας.

Ο Kurtulmus πρόσθεσε ότι οι ενέργειες της Ολλανδίας, εμπόδισαν τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών την προσγείωση στη χώρα και κακομεταχείριστηκαν την υπουργό οικογένειας και αυτό δείχνει πως ήταν ένα σημάδι της κατάρρευσης της Ευρώπης.

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΘΡΑΚΗ

Ανοικτός για εκλογική καμπάνια υπέρ του Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος (ΒΙΝΤΕΟ). Θα όφειλε να γνωρίζει ότι στην Θράκη δεν υπάρχουν τούρκοι ψηφοφόροι ούτε Tούρκοι πολίτες, αλλά Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμά τους οποίους ουδόλως αφορά το δημοψήφισμα και η προεκλογική εκστρατεία στην γειτονική χώρα…

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ Η ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΙΣΛΑΜΟΠΑΤΡΔΑ..

Ως συμπέρασμα έχουμε ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ, με ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΖΥΓΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ.. ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΡΕΗ, ΤΩΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ… ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟ ΕΡΝΤΥ ΤΗΣ ΠΛΑΊΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ, Η ΠΑΤΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΠΛΗΘΗ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΚΟ.. ΓΙΑΤΙ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ “ΜΑΣΑΝΕ” ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ;

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr