Home Greek News ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ

by _
0 comment 123 views

Μια απόφαση κόλαφος ενάντια στους νεοταξίτες και την παγκοσμιοποίηση και σε όλους τους αλληλέγγυους ψευτοανθρωπιστές απέναντι στην αθρόα λαθρομετανάστευση βάζει απόφαση Βέλγικου δικαστηρίου…

Η απόφαση του δικαστηρίου αφορά την υπόθεση μιας οικογένειας Σύρων από το Χαλέπι που έκαναν αίτηση για βίζα προκειμένου να διαμείνουν με γνωστούς τους στο Βέλγιο τον Οκτώβριο. Οι βελγικές αρχές αρνήθηκαν τη χορήγηση βίζας, οδηγώντας σε δικαστική διαμάχη.

«Τα κράτη-μέλη δεν είναι υποχρεωμένα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, να χορηγήσουν άδεια εισόδου για ανθρωπιστικούς λόγους σε άτομα που θέλουν να εισέλθουν στα εδάφη τους με στόχο να υποβάλουν αίτηση ασύλου, αλλά συνεχίζουν να διατηρούν το δικαίωμα να το πράξουν βάσει της εθνικής τους νομοθεσίας», ανακοίνωσε το δικαστήριο.

Ο υπουργός Μετανάστευσης του Βελγίου είχε δηλώσει τότε ότι μια απόφαση υπέρ της χορήγησης άδειας εισόδου για ανθρωπιστικούς λόγους θα «άνοιγε διάπλατα τις πύλες» για τους αιτούντες άσυλο.

Όπως βλέπουμε η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες παίρνουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν και να περιορίσουν στο ελάχιστο την λαθρομετανάστευση. Μόνο στην χώρα μας οι ψευτοανθρωπιστές της αριστεράς και οι ψευτοπατριώτες που τους στηρίζουν νομοθετούν υπέρ των λαθρομεταναστών, είτε με την χορήγηση ιθαγένειας, είτε ακόμη χειρότερα με την πριμοδότησή τους, που αποτελούν ουσιαστικά προσκλητήριο εισόδου στην χώρα μετατρέποντας την σε ένα απέραντο ισλαμικό τέμενος

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή μίλησε για κλείσιμο και φύλαξη των συνόρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

https://ethnikismos.net/2017/03/11/στην-ευρωπη-παιρνουν-μετρα-κατα-τησ-λα/

http://blablaworldnews.blogspot.gr/2017/03/blog-post_108.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr