Home Greek News Ο κ. αντιπρόεδρος της Ν.Δ., αρνητής του…ΚΩΛΟ-καυτώματος. Τι έπαθες ρε Π**ΣΤ* κι άλλαξες γνωήμη;;!!

Ο κ. αντιπρόεδρος της Ν.Δ., αρνητής του…ΚΩΛΟ-καυτώματος. Τι έπαθες ρε Π**ΣΤ* κι άλλαξες γνωήμη;;!!

by _
0 comment 120 views

…ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ…ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΠΑΘΕ…ΔΗΛ, ΕΓΕΥΘΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΞΙΑΝ, ΤΗΝ ΔΙΔΟΜΕΝΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟ-ΚΤΟΝΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΟΥΠΑ…ΜΠΑΛΑ…ΜΆΤΖΟ…ΜΠΛΙΆΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!!….ΒΡΩΜΑ!!!!!….

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠεριΟΥΣΤιων του «θεού», ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ…ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΑΣΕΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!!

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕ-ΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΟΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???!!!

Τώρα διαβάστε το ακόλουθο άρθρο πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο να καταλάβετε πόσο ΑΣΧΕΤΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι οι «συνάδελφοι» μας απο το σάιτ efsyn.gr που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ενος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ (απο την Τουρκοκρατία μέχρι σήμρα) μιας και το έν και το αυτό είναι με τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ, με ό,τι σημαίνει αυτό (πατήστε εδώ) και ΚΑΝΕΙΣ απο αυτούς τους Μ*Λ*Κ*Σ ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν μιλάει για αυτό, ενώ απο την άλλη, έχουμε εναν σύγχρονο….«ΕΦΙΑΛΤΗ», ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ που πούλησε την ψυχήν αυτού εις τον…ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ –σύμφωνα με τον Χριστόν βεβαίως, βεβαίως!- τον…ΔΙΑΒΟΛΟΝ για 30 αργύρια!

Και θυμάμαι τη πρώτη φορά που τον είχα δει στην ελληνική τηλεόραση τον Αδωνάκη πριν 10 χρόνια!…τον είχα για ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ καθώς πάσχιζε το παιδί να πουλήσει κανα βιβλίο!…τώρα έχει προδόσει κι αυτός τα πάντα, μαζί με τις πέτρες, ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ βέβαια…

http://www.efsyn.gr/arthro/o-k-antiproedros-tis-nd-arnitis-toy-olokaytomatos

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr