Ομογενείς, σώστε έναν νέο Ελληνα και την πατρίδα

Εδώ στήνουν το πρώτο μετα-βλαχο-κομμουνιστικό καθεστώς με πρόσχημα το Μνημόνιο, εντός Ε.Ε., όπου η φτώχεια και ο τρόμος είναι νόμος…

Υπάρχουν δύο Ελλάδες. Η μία στην κάτω γωνία των Βαλκανίων, εγκλωβισμένη στο μνημονιακό γκουλάγκ που προσυπογράφει μετά χαράς ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι ανόητοι επίδοξοι συνοδοιπόροι του για να μείνουν στην εξουσία και να καλοπερνούν οι ίδιοι – μια αισχρή μειοψηφία. (Εφτασαν να εξαιρέσουν τον εαυτό τους οι χρυσοκάνθαροι αριστεροεπιδέξιοι καρεκλοκένταυροι ακόμα και από την Εισφορά Αλληλεγγύης!) Αυτή η Ελλάδα καταδικάστηκε σχεδόν σε αιώνια υποδούλωση όταν η Πρώτη Φορά Αριστερά εκχώρησε, για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, όλο τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια. Μια χώρα βουλιαγμένη στη φτώχεια, στο ψέμα, στον αφανισμό όχι μόνο κάθε νοικοκύρη, αλλά και της ψυχής του Ελληνισμού. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα -ισάριθμη σε πληθυσμό- των πέντε ηπείρων. Οι ομογενείς, τους οποίους μάλλον λανθασμένα αποκαλούμε έτσι, είναι πιο Ελληνες και από τους ίδιους τους Ελληνες.

Διασκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη, προκόβουν με σκληρή δουλειά εδώ και 100 χρόνια που εκτυλίσσεται και κατά περιόδους κορυφώνεται η μετανάστευση. Από τους δισεκατομμυριούχους στην Αμερική, οι οποίοι έφτασαν μέχρι και greek team να σχηματίσουν σήμερα μέσα στον Λευκό Οίκο, έως το λόμπι του Λονδίνου και τους μεγαλοπαράγοντες στην Αυστραλία, στην Αφρική, αλλά και τους απλούς νοικοκύρηδες με τα όλα τους στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Λατινική Αμερική, στον Καναδά, ή όπου αλλού, οι Ελληνες του εξωτερικού ήταν και είναι παντού διακεκριμένη και επιθυμητή κοινότητα. Σε αντίθεση με την επίσημη Ελλάδα που κατάφερε από την τύφλα και την απληστία των πολιτικών να γίνει το κλοτσοσκούφι του ΔΝΤ και της Ε.Ε., ποια, αυτή που μέσα από τα ερείπια του Β’ Παγκοσμίου κατάφερε, χάρη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, να είναι η πρώτη χώρα εντός ευρωπαϊκού πυρήνα που μπήκε στο κοινοτικό κλαμπ ήδη από το 1960! Η Ελλάδα που ήξεραν όλοι όσοι έφυγαν κατά καιρούς -είτε για ένα καλύτερο μέλλον, είτε επειδή έχουμε τον Οδυσσέα στις φλέβες μας- είναι ένα ΓΚΟΥΛΑΓΚ παράνοιας και παρακμής χωρίς καμία απολύτως προοπτική.

Οι άλλοτε υπερήφανοι Ελληνες, που μόλις 12 χρόνια πριν διοργάνωσαν μία από τις καλύτερες Ολυμπιάδες, σήμερα σέρνονται σαν τα φαντάσματα σ’ έναν τόπο όπου όλα τα σκιάζει η κρατικοαριστερή φοβέρα και τα πλακώνει η μνημονιακή σκλαβιά. Τι πιο ενδεικτικό από το πρωτοσέλιδό μας της προηγούμενης εβδομάδας… Υποβλήθηκαν 200.000 αιτήσεις για να γίνουν νέοι άνθρωποι αλλά και μεγαλύτεροι τραυματιοφορείς! Δεν λέμε, σεβαστή η δουλειά και κοινωνικά ωφέλιμη, αλλά όταν έχει γίνει όραμα της… αποκατάστασης (!) κάτι δεν πάει καλά σ’ αυτόν τον τόπο. Σημαίνει, για να το καταλάβουν και οι ελληνόπαιδες τρίτης γενιάς εξωτερικού, NO FUTURE! Ολοι οι σοβαροί ειδικοί συμφωνούν ότι θέλουμε ακόμα 10 χρόνια και βάλε, στην καλύτερη περίπτωση, για να δούμε κάποιο φως, και αυτό εάν και εφόσον πάνε όλα καλά.

Μόνο που έχουν χαθεί σχεδόν άλλα 10, που σημαίνει ήδη μια γενιά κατεστραμμένη. Και την ίδια ώρα ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ δημοσιολογούντες και πονηροί πολιτικοί κρούουν τάχα μου τον κώδωνα του κινδύνου ότι γίνεται ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ επειδή σχεδόν μισό εκατομμύριο επιστήμονες, κάθε ηλικίας, με πρώτους απ’ όλους τους νέους, φεύγουν τρέχοντας για να σωθούν από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου… «η καριέρα είναι χολέρα»! Εν ολίγοις, το να προκόψει κανείς είναι απαγορευτικό και τιμωρείται κι από πάνω με υπερφορολόγηση και προμελετημένη χρεοκοπία! Μισθοί πείνας στα 500 ευρώ, το χιλιάρικο ταβάνι, και από εκεί και πέρα όλα στην Εφορία, σπίτια, περιουσίες και χωράφια (κάποτε ή ακόμα και τώρα των προγόνων μας) σε κατάσχεση και δήμευση. Αν αυτό δεν είναι νεοκομμουνισμός με πρόσχημα το μνημόνιο, τότε τι ακριβώς είναι; Για ποιον λόγο, λοιπόν, να μείνουν εδώ, για να ταΐζουν τα Πρώτη Φορά βολεμένα ανθρωποειδή-τρωκτικά που χώνονται από Αριστερά στο Δημόσιο;

Σώστε τους! Αυτοί που μπορούν φεύγουν από μόνοι τους. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού μας (μαθητές, φοιτητές, νέοι που βρίσκονται στην ανεργία) που θέλει να γλιτώσει, να προκόψει, και να γυρίσει σε 10 χρόνια στη ρημαγμένη από το Συριζιστάν πατρίδα και να τη σώσει! Ουδεμία αυταπάτη: με εμβάσματα από έξω που θα τους στέλνουν οι δικοί τους θα καταντήσουν να φυτοζωούν οι σημερινοί εργαζόμενοι και -εικονικοί- συνταξιούχοι! Ολα θα τα ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΟΥΝ οι Συριζαίοι και όσοι συστρατευθούν μαζί τους, μέχρι να φύγουν και να γλιτώσει ο τόπος από δαύτους. Σε αυτή τη φάση μόνο οι Ελληνες του εξωτερικού μπορούν να βοηθήσουν. Ολοι τους έχουν έναν μακρινό νεαρό συγγενή στην Ελλάδα και οι περισσότεροι διαθέτουν τα μέσα για ένα δωμάτιο και ένα πιάτο φαΐ, για να σπουδάσει εκεί μαζί τους ή να εργαστεί στην επιχείρησή τους. Σώστε ένα Ελληνόπουλο από τη ΣΥΡΙΖΟΧΑΒΟΥΖΑ και μαζί την ίδια την Ελλάδα από τον πολύ κακό εαυτό της. Ενα τέτοιο εγχείρημα βέβαια δεν γίνεται με… σύστημα και κεντρικά γιατί είναι πολλοί οι καλοθελητές που θα αναλάμβαναν να το αμαυρώσουν! Ομως επειδή ήδη συντελείται σιωπηλά και κατά περίπτωση, ας περάσει από στόμα σε στόμα σε όλους τους Ελληνες των πέντε ηπείρων που ντρέπονται για το κατάντημα της πατρίδας τους. Αδέλφια, δεν είναι υπερβολή, ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ!

Το σημερινό καθεστώς διέπεται, πέραν όλων των άλλων, και από αντιπατριωτικό πνεύμα, και θέλει να μεταλλάξει το νέο παιδί, να του αλλάξει και την πίστη και την εθνική του ταυτότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις τις προάλλες καθιέρωσαν τα τούρκικα ως επίσημη β’ γλώσσα στα σχολεία της Θράκης, εκεί όπου θεριεύει ο νεο-οθωμανικός επεκτατισμός. Θέλουν συνειδητά να ξανακάνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, για να υπακούν τους Γερμανούς δανειστές, και ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ, για να πιστεύουν ότι τάχα μου έχουν μέλλον ως… τραυματιοφορείς! (Υπό μία έννοια, ναι, καθότι όλοι οι άλλοι σακατεμένοι είναι…)

Ελληνες των πέντε ηπείρων, που θα ’χετε ακούσει από τους γονείς σας ή κι από άλλους ομογενείς τρίτων χωρών που διέφυγαν μισό αιώνα πριν από τους κομμουνιστικούς «παραδείσους», ΜΑΘΕΤΕ τι πραγματικά συμβαίνει στην πατρίδα! Δώστε ένα χέρι βοήθειας και σώστε ένα νέο παιδί από το πρώτο μετα-βλαχο-κομμουνιστικό καθεστώς το οποίο στήνεται με λεφτά… άσχετων τεχνοκρατών της Ε.Ε., που μας θέλουν μόνο για να ’ρχονται και να λιάζονται. Σε πλήρη αφασία, κάπως σαν τον Μεσοπόλεμο, η Ευρώπη παρακολουθεί άπραγη και μπερδεμένη να ξεφυτρώνουν πολιτικά μορφώματα νέου, πολύ κακού τύπου, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τις κανονικές Δημοκρατίες της Ε.Ε. Δυστυχώς η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό που προέχει, όμως, είναι να νοιαστούμε πρώτα απ’ όλα για τα παιδιά μας, γιατί αυτά θα φέρουν κάποια στιγμή και πάλι τη χώρα στα κανονικά της. Γι’ αυτό, λοιπόν, προτού τα εξαφανίσει ή τους κάνει πνευματική λοβοτομή το τριτοκοσμικό καθεστώς εδώ, προλάβετε και διαδώστε το από στόμα σε στόμα ο ένας στον άλλον: SAVE A YOUNG GREEK NOW!

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/661768/omogeneis-soste-enan-neo-ellina-kai-tin-patrida-/